2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول مرغ با آب و یه پیاز سالم بذار رو گاز کف کرد خاموش کن،مرغتو بشور .

پیاز رنده درشت کن.سرخ کن روغن بیشتر بریز.

مرغتو با پیاز داغت تفت بده حسابی

ادویه زردچوبه فلفل سیاه زعفرون بزن و تفت بده

رب بزن و تفت بده

آب کم بریز

در بذار

اگه آبش کم شد دوباره اب بریز.

هیچ وقت یهو یه عالمه اب نریز بدمزه میشه.واسه مرغ حتما آب رو کم کم اضافه کن.

عزیزم من ازشب قبل مرغارومیزارم توموادآب پیازفلفل دلمه چوب دارچین زعفرون اب لیمدتاره وخودلیمروهم میندازم اول یه کره روتوقابلمه یه تفت کوچیک میدم بعدیه مقدارزرچوبه میریزم نبایدزیادسرخ بشه بعدمرعاروباموادی که گفتم میزارم توقابلمه وفرداش میزارم یک ساعت باشعله کم بپزه بعدش مرعاروسرخ میکنم وابی که توس مابوده ومرعارومختم ازصافی ردمیکنم ویه مقدارکره بارب تفت میدم وفل فل وزرجوبه وکاری میزنم واب مرع ازصافی ردشده روبهش اصافه میکنم مرغاروتوش میچینم عالی میشه همیشه اینطورمرع میپزم وخیلی خوب میشه بازرشک پولو

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭

مرغو با پیاز و زرچوبه نمک بزار یه ربع بپزه. پخت از اب بکش بیرون. پیازتو خلالی کن دوتا بزرگ... نصف کمترشو بریز تو روغن نسبتا داغ شده تا زود سرخ شه بعد مرغاتو بزار توش تا دو طرفش سرخ شه یکم.خودشو بگیره ک زیاد گذاشتی بپزه باز نشه... بعد پیازای خام  باقیمونده رو بریز روشون ک قشنگ پر شه. 

فلفل سیاه. قرمز. پودر سیر یا سیر....دارچین.نمک... زعفرون نصف لیوان اب شده.. نمک... پودر کاری اگه داشتی..زرد چوبه بریز روش. و بعد در قابلمه رو بزار. نیاز ب اب نداری چون خودش اب میندازه. ریرشو خیلی کم کن. اگه میدونی قابلمت خیلی زود اب خورشتو خشک میکنه درش چفت نی. یه لیوان اب بریز علاوه بر اون نصف فنجون اب زعفرون. ک قشنگ بجوشه. من 3 ساعت میزارم عالی میپزه. اخرشم یه قاشق ابلیمو میریزم روش. بعد با رب انار میخورم. عالیهههه

عزیزم من ازشب قبل مرغارومیزارم توموادآب پیازفلفل دلمه چوب دارچین زعفرون اب لیمدتاره وخودلیمروهم میند ...

ببخشید یعنی با همون موادی که مزه دار میکنید میپزید و وقتی مرغتون پخت سرخ میکنید ؟؟؟

ببخشید یعنی با همون موادی که مزه دار میکنید میپزید و وقتی مرغتون پخت سرخ میکنید ؟؟؟

بله عزیزم مرع روجداگانه سرخ میکنم وآب پیازوموادی که مرع توش بودازشب قبل روازصافی ردمیکنم این روش مرع پختن رومن ازیه آشپزحرفه ای یادگرفتم واینکه اب وسس مرع بایدکم باشه فقط یک لیوان ونیم آب پیازبراش کافیه اب نمیخاددیگه

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭