2777
2789
اخہ ھمہ یک طرفہ ب قاضی میرن وقتی نمیدونن طرف چہ کارایی کردہ  الکی ھم طرفداری نکنن البتہ من از ...

من همونیم ک گفتی زبونم نیش داره 

ولی دیدی چیکار کردی می‌بندی همه رو ب رگبار

🌹♥️❌⛔ازین کاربری دو نفر کاملا متفاوت بنا ب دلایلی استفاده میکنن⛔❌♥️🌹 🙂
خب ن خدایی نمی‌ارزه سه تومن عطر معلوم بود سه تومن زیاده براشون ک مادرش غر زده من کرید اونتوس میخرم ...

هنوزم میگم بعضی مامانا همیشه میگن با گدابازی برای شوهرت پول جمع کن ... هرکس به نسبت خودش ... ما وضع مون معموولیه ولی بخدا یه کفش میخرم مامانم میگه داشتی که😑

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشترین تعداد لایک از من بود ، خیلیا تاییدم کردم  شما دیدتو عوض کن

اونایی ھم تاییدتون کردن از ھمونایی ھستن  کہ تو زندگی ھمہ سرک میکشن  و قوانین خونہ خودشون رو  خونہ ھمہ اجرا میکنن.!

در ضمن من ب مشاورم زنگ زدم و گفتن ک چون بھشون رو زیاد دادم ب خودشون اجازہ دادن برن سر یخچال و کابینتم.

من خودم  اینجوری نیستم و کارشون غیر قابل درک  بود برام! 

اونایی ھم تاییدتون کردن از ھمونایی ھستن  کہ تو زندگی ھمہ سرک میکشن  و قوانین خونہ خودشون ر ...

بازم بقیه رو قضاوت کردی 

خوب بودن ایرادی ندارع فقط بخاطر خودت

عزیزم بهتره واسه ارامش خودمونم شده بعضی وقتا چیزی نگیم ... ببین و بگذر فقط همین😘

فقط خواستم بگم خوب بودن بهتره بخاطر آرامش خود آدم ، 

حق با شماست گلم😘

من همونیم ک گفتی زبونم نیش داره  ولی دیدی چیکار کردی می‌بندی همه رو ب رگبار

کاربریتون کاملا تو ذھنمہ عزیزم

عکس رگبارا رو برام بفرس لطفا ببینم من چ حرفی زدم ک شما تو رگبار بستہ شدی

در ضمن اینجا ھم درست نیست توتاپیک کسی دیگہ بحث کنیم میتونی بیای تاپیک اخرم اونجا اگ حرفی داری بزنی

بازم بقیه رو قضاوت کردی  خوب بودن ایرادی ندارع فقط بخاطر خودت

شما ک اینقد قضاوت مھمہ برات پس چ جور اینھمہ منو قضاوت کردی؟  

شما ک اینقد خوبی پس چرا اینقد زبونت نیش دارہ؟  

کاربریتون تو خاطرم بود ک چقد منو قضاوت کردی و  بھم توھین کردی.

دورو_نباشیم#

هنوزم میگم بعضی مامانا همیشه میگن با گدابازی برای شوهرت پول جمع کن ... هرکس به نسبت خودش ... ما وضع ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️اره دیدم درکت میکنم

میشه یه صلوات بفرستی به آرزوم برسم🥺
من ماه پیش یک شیشه عطر کوچولو خریدم ۱۰۰ تومن😦😦😦باورت میشه هنوز ازش نزدم😂😂سیخشو درمیارم میپالم ب ...

😂😂😂😂😂

من لباسمو میمالم رو شیشش😂😂

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
بازم بقیه رو قضاوت کردی  خوب بودن ایرادی ندارع فقط بخاطر خودت

اگ خوب بودن  شما اینجوریہ ھمون بھتر ک خوب نباشیم

چون خیلی خیلی خیلی اونروز تو تاپیکم با حرفات ناراحتم کردی فقط تیکہ مینداختی تنھا کسی بودی ک اینقد بھم تیکہ انداختی

خداروشکر من مث شما خوب نیستم پـس ھہ😏