2821
2789
عنوان

عدم بارداری

94 بازدید | 9 پست

سلام وقت بخیر

سه سال ازدواج کردم و یکسال جلوگیری ندارم ازمایش های کلی از منو همسرم شامل چکاپ و پاپ اسمیر و ازمایش اسپرم و عکس رنگی همه انجام شده هیچ مشکلی نیست همه چی سالمه اما حامله نمیشم چیکار کنم لطفا کمکم کنین؟؟

صبر کن

وبهش فکر نکن

میدونم سخته این کار اما وقتی مشکلی ندارین حتما هرموقع صلاح باشه باردار میشی

من ریخته ام در رگ تو شیره جان😍😍😍😍 هی چرخ بزن در منو دل را بتکان🌸🌸🌸🌸 این همنفسی چه حسو حالی دارد❄❄❄❄❄ در پیکر من دوقلب دارد ضربان💕💕💕💕💕
صبر کن وبهش فکر نکن میدونم سخته این کار اما وقتی مشکلی ندارین حتما هرموقع صلاح باشه باردار میشی

نمیتونم که فکر نکنم همسرمم میخواد الان سه سال اخه الان نشم پس کی باید بشم😔 کل فکرمو بهم ریخته

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیتونم که فکر نکنم همسرمم میخواد الان سه سال اخه الان نشم پس کی باید بشم😔 کل فکرمو بهم ریخته

ازمایشات خودت و مخصوصا همسرت رو در مرکز ناباروری دادی یا ازمایشگاه معمولی؟

حتما همسرت بره پیش اورولوژیست و معاینه و سونو بشه ممکنه وریکوسل داشته باشه..

و بعد از بررسی دقیق همسرتون، شما برید پزشک زنان در مراکز ناباروری معتبر ان شاء الله به زودی باردار میشی..

چند سالتونه؟

ازمایشات خودت و مخصوصا همسرت رو در مرکز ناباروری دادی یا ازمایشگاه معمولی؟ حتما همسرت بره پیش اورول ...

ازمایش هامونو تو مرکز ناباروری دادیم و عکس رنگی رو هم تو بیمارستان خصوصی.

۲۶ سالمه 

دکتر زنان گفته تو زمان پریودیت بیا مطب 

نمیدونم قراره چی بشه

ازمایش هامونو تو مرکز ناباروری دادیم و عکس رنگی رو هم تو بیمارستان خصوصی. ۲۶ سالمه  دکتر زنان ...

خیر باشه ان شاء الله 

برای بررسی اندومتر رحم و کارکرد تخمدان ها معمولا دوم تا چهارم پریودی باید برید که سونو بشید...

ان شاء الله به زودی تیکر بارداری بزنید🤲⚘