2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من میخوام یا a31 بخرم یا شیائومی note 9

ما دانه نخورده طعمه دام شدیم *** ناکرده گنه ببین چه بدنام شدیم..مجردم هر جا اسم شوهر اوردم بدون اصغر اقامو میگم😒اصغر اقا یه گوشه ی خیالمه😒نظرت مخالف من بود ریپلای کن هر چی از دهنت در میاد بگو.. منم ریپلای میکنم سلیطه بازی در میارم😂اینطور هر دومون سرگرم میشیم😝
شوهرم a80داره به عنوان گوشی دومش راضی 

گوشی تو چیه 😐

ما دانه نخورده طعمه دام شدیم *** ناکرده گنه ببین چه بدنام شدیم..مجردم هر جا اسم شوهر اوردم بدون اصغر اقامو میگم😒اصغر اقا یه گوشه ی خیالمه😒نظرت مخالف من بود ریپلای کن هر چی از دهنت در میاد بگو.. منم ریپلای میکنم سلیطه بازی در میارم😂اینطور هر دومون سرگرم میشیم😝

Q10 هم خوبه دو و خورده ای 

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 
بامن گرفتی من که عاشقشم هفت تومن شده

افتضاحهه من همش هنگه.. با هم گرفتیم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز