2777
2789
عنوان

مامانا😔

124 بازدید | 19 پست

من از این تعطیلیا متنفرم .که خ ش بیان جمع شن و بچه خ ش که سه ماه از دخترم کوچیکتره و راه افتاده و دخترم هنوز راه نیافتاده .متنفرم از این که بیان و دخترم و هی نیش و کنایه بزنن که هنوز راه نیوفتاده .پسرش تپل هم هم خیلی تقریبا ۱۵ ماهگیش یه ۱۷ کیلو هس.دخترم۱۱ کیلوه من خیلی غصه میخورم همش قبلم از غصهتپش میگیره .شوهرمم چیزی کم نمیذاره از ابراز محبت به دخترم ولی وقتی اونارو میبینه هی به پسرش میگه تووپوول تووپوول من حالم از درون بد میشه .سرم داغ میشه .دلم برا بچم میسوزه .به خدا نه من چیزی ب اش کم میذارم نه باباش .نمیدونم چرا راه نمی افته .۳ هفته زودتر دنیا اومد البته .همش به خودم میگم ۳۶ هفته دنیا اومده راه داره تا اروم اروم راه بیوفته ۱۵ شهریورم واکسن داره .مامانا بیاین دلداریم بدین من از تعطیلات متنفرم 😭😭😭

خ ش چیه 😶

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

۱۷ کیلو واسه ۱۵ ماهگی خدایی زیاده

البته ماشالا

ولی وزن زیادم خوب نیس

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم هر بچه ای یه شکله 

همه که مثل هم نیستن 

توجه به حرف کسی نکن 

اگرم کسی چیزی گفت بگو دکترش گفته مشکلی نداره طبیعیه

منم بد ویارم همش بهم میگن بچه تو خیلی ریز میشه و معلوم نیست چقدر باشه منم همش گفتم والا تو سونوگرافی که گفت همه چیز خوبه درسته چیزی نمیخورم ولی خیالتون راحت بچه داره از بدن من تغذیه میکنه

منم دو تا زن داداش دارم یکی یع پسر لاغر و بد عنق یکی هم یه دختر تپلو و خندن 

اصلا دخترا شیرترن ما میترسیم بغلش کنیم چون اون یکی باد میکنه

پسر اونم همونقدر دوس داریم ولی اینم ازار دهنده هست که اینقدر مادرش حساسه 

پسرش اضافه وزن داره من نمیتونم کولش کنم سنگینه .خب براشون افتخاره این 

اصلا خوب نیس باعث بیماری میشه

منم دو تا زن داداش دارم یکی یع پسر لاغر و بد عنق یکی هم یه دختر تپلو و خندن  اصلا دخترا شیرترن ...

به خدا من توجمع خیلی خوبم باهاشون .قربون صدقه بچه هاشون میرم و میگم و میخندم .ولی خب شما جای من بودی استرس راه نیوفتادن و حرف و حدیثا رو نداشتی؟

عزیزممم مگه بچه گوشته که هر چی چاق تر عزیز تر و لذیذ ترررر این چه طرز فکریه 

هر بچه ای یه جوره 

تا حالا گزارش نشده بچه ای راه نرفته باشه دختر تو هم به زودی راه میافته بابا از این لحظات لذت ببر 

بچه چاق اصلا خوب نیست 

دختر من همیشه زیر رنج نرماله  همینی که هست در عوض باهوش و باتربیته 

به کسی هم ربطی نداره بچه ام قد و وزنش کمه همین که سالمه مهمه 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
عزیزم هر بچه ای یه شکله  همه که مثل هم نیستن  توجه به حرف کسی نکن  اگرم کسی چیزی گ ...

بله خانوووم میدونم ولی خب طبع من رو بیخالی نیست چند شب پییش سر راه مرفتنش کلی گریه کردم

نه عزیزم هر بچه ای یه جوریه 

مهم اینه که خوب و شاد بزرگ بشن 

من بعد سه ت بچه تازه فهمیدم تمتم حرص خوردنا و حساسیتهام بدتر بچمو عصبی کرده 

این اخریه که کلن بیخیال بودم از همه جه بهتر شده