2777
2789

به منم بگید لطفا لطفا هر کی میدونه

تف تف تف                                                                                                                                                                                                               تف تو این زندگی فقط  داری میخونی دوتا تف هم شما بریز 🤮                                                                                                                                  عقدی بدبختم😭چیه خشکل بدبخت ندیدی؟؟ 🤬🤫🤐تیکر عروسیمه االبته اگه خدا بخادا😬👏                                                                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم..من نماینده بیمه عمرپاسارگادم...سوالی هست درخدمتم

عه چه خوب

لطفا برام توضیح میدی که چجوری هست ومن چه بیمه ای بشم بهتره؟

آدم مومنی نیستم اما خدا را خیلی دوست دارم...
عه چه خوب لطفا برام توضیح میدی که چجوری هست ومن چه بیمه ای بشم بهتره؟

ببین عزیزم...برا زنان خانه دار...باید بیمه ایی رو انتخاب کنین که بازنشستگی داشته باشه....پاسارگاد بازنشستگی داره...شما مقدارپولی رو ماهانه یا شش ماه یا سالانه پرداخت میکنین....وقرادادتون باید 30 ساله باشه....برای اینکار برید دفتربیمه تو شهرتون

ببین عزیزم...برا زنان خانه دار...باید بیمه ایی رو انتخاب کنین که بازنشستگی داشته باشه....پاسارگاد با ...

حدودا چه مبلغی رو باید بپردازم

حدودا چه مبلغی رو باید بپردازم

عزیزم...ازماهی 50 هزار تومن تا 300 هزار...بستگی به توانایی شما داره...اما اگه میخوایی بازنشستگی خوبی بگیرین...150 تا 200 خوبه...که سالانه میشه تقزیبا2ونیم میلیون...مثلا الان شما2ونیم میدی تا سال دیگه برج 6 که باید 2ونیم بدین

عزیزم...ازماهی 50 هزار تومن تا 300 هزار...بستگی به توانایی شما داره...اما اگه میخوایی بازنشستگی خوبی ...

اها ممنونم عزیزم راهنمایی کردی خیلی لطف کردی