اوهوم...باید تکذیب کنی...مثلا همینی که گفتی...بگی...این کار غلطه...من امتحان کردم...اون لابد بلد نیست...
باید خیلی باهاش کار کنی...و صبور باشی...عصبی نشو...یا ناراحت نشو...یک عمر با این تربیت اشتباه که کار و حرف مردم درسته وکار و حرف من و عزیزم که الان شما باشی...غلطه...باید دونه به دونه قوانینش رو عوض کنی...
مثلا شوهر من دهن بین نیست...ولی اوایل میگفت...برادرشوهرم و جاریم...همدیگه رو به اسم صدا نمیکنن...عزیز صدا میزنن...منم گفتم...تو علم روانشناسی...زن و شوهری که به اسم همدیگه رو صدا میزنن...عشق و دوستی و صمیمیت بیشتری بینشون هست و جریان میدا میکنه...ولی اونایی که به اسم صدا نمیزنن...فقط دنباله تظاهر هستن و نفرت و ناراحتی خودشون رو پشت یک صفت زیبا قایم میکنن...در حالی که اگه عاشق هم بودن اسم هم رو قبول داشتن و زیبا تر از اون چیزی نبود که بخوان همدیگه رو صدا کنن...
😅چقدر فلسفه بافتم...ولی در کل برای همه صادق نیست...نمیگم فلسفم درسته...ولی به طو مثال باعث شد...شوهرم قانون درست خانواده خودش (من و اون) رو درک کنه...شما هم باید فکر کنید و برای هر حرفیش بالاخره یه قانونی بزارین...اون لحظه نشد...چند روز بعد بحثش رو بکنید...یواش یواش مهارت پیدا میکنین...شوهرتون رو با قانون خودتون رام کنید...