2777
2789
عنوان

خسته ام

70 بازدید | 7 پست

خدایا کلی کار دارم اصلا هم دلم نمیخواد از جام بلند بشم 😪😪

چ حس بدیه قبل بارداری اینطوری نبودم خیلی بد شده همش کف خونه افتادم مامانم میگ اینجوری پیش بری زایمانت سخت میشه ک تنبل نباش ولی دست خودم نیست بخدا 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با اجازه ات مجردم فقط هم باید اتاق رو جمع کنم ولی همین طوری اش دراز کشیدم لباسا یه طرف بیرون ک ...

خوشبحالت فقط اتاقه من کل خونه حمام باید برم صورتمو وکس کنم فکر کنم واسه شام 😭😭ای کاش همت میکردم بلند میشدم تا ۱۲ خواب بودم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
خوشبحالت فقط اتاقه من کل خونه حمام باید برم صورتمو وکس کنم فکر کنم واسه شام 😭😭ای کاش همت میکردم بل ...

من متاهل بشم چی بشم

حامله ای زیاد به خودت سختی نده

اول بلند شو صورتت رو وکس کن یه ماسک بذار 

بعد یه شربت خنک‌واسه خودت بزن

برو حموم عالی 

یه لباس خوشگل بپوش یکم آرایش کن حالت جا بیاد 

اون شربت رو بخور و استراحت کن

کم‌کم کارا رو انجام بده

از یه قسما خونه شروع کن مثلا مرتب کردن 

فردا جارو و گرد گیری

کابینت 

همه رو نذار به روز 

شامم سبک بذار و اونی که هوس داری دلت میکشه 

من متاهل بشم چی بشم حامله ای زیاد به خودت سختی نده اول بلند شو صورتت رو وکس کن یه ماسک بذار  ...

همه اینا همت میخواد 😂اینجوری آسونه..تو هم پاشو دستی ب اتاقت بکش منم پاشم اگ خدا بخواد الان شوهرم میاد بااین قیافه ببینم طلاقم میده 

همه اینا همت میخواد 😂اینجوری آسونه..تو هم پاشو دستی ب اتاقت بکش منم پاشم اگ خدا بخواد الان شوهرم می ...

همین دیگه 😅که نیست😐

دور از جون

به سلامت بیان 

منم باید کمکم از یه جایی امروز شروع کنم