2777
2789
عنوان

سهام عدالت

68 بازدید | 5 پست

بچه ها سهام عدالتتون الان که نوع فروش تغییر کرده فروش رفته؟چقد دیگه طول میکشه این اوضاع؟چرا زود نمیریزن

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
نوع فروشش  چطوری شده؟

همین که میگن بلوکی شده و از بورس خارج شده

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

کسی نفروخته عایا؟کسی هست واقعا احتیاج ب کمک دارما  

من سری اول فروختم بعد دو ماه پولمو دادن اونم کم کم یه جا نریختن

یعنی کی فروختین؟ من الان یه هفته بیشتر میگذره فروختم فقط هفتصد ریختن😑. شما سهام خوباتو فروختی؟