2777
2789
عنوان

قرص لاغری

79 بازدید | 12 پست

سلام کانال یا پیجی میشناسید که قرص لاغری بفروشه

من ورزش میکنم رژیم هم دارم ولی میخوام با قرص سوخت و ساز بدنم زیاد بشه

کسی استفاده کرده نتیجه گرفته باشه؟

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ال کارنتین از داوروخانه بگیر اما حتما باید ورزش کنی باهاش

کسی باهاش نتیجه گرفته؟

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!

همه چیو رعایت میکنم ولی وزنم پایین نمیاد

بله و خب عوارض هم نداره

ممنونم حتما میخرم

همه چیو رعایت میکنم ولی وزنم پایین نمیاد

یه روز شوک بده...رژیم شوک دکتر خضری رو بزن پیدا میشه.

اونو بگیر عالیه واسه شوک به بدن

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
شاید استوپ کردی چندروز شوک بده ب بدنت

همه کار کردم

دوتا دکتر خوب تو رشت رفتم رژیم داد رعایت کردم نتیجه نگرفتم

یه قاشق دارچین ، یه قاشق زردچوبه ، یه قاشق زنجبیل ،یه قاشق زیره آسیاب شده ، نصف قاشق تخم کتان خوب قاطی کن با یه قاشق عسل قاطی کن بعد یه خمیر سفت مانند میشه بعد اندازه یه قرص ازش بردار قل قلی کن بزار تو یه بشقاب روش یه کیسه فریزر بگیر یه روز بزار خشک شه حالا یا بزار یخچال بعد هر یه ربع قبل ورزش با یه لیوان آب بخور 

سوخت ساز بدنت حین ورزش می ره بالا 

گروه پائیزی بامداد خمار ، وزن فعلی 87 ، وزن هدف 63   گروه بنفش ، من به هدفم میرسم ، پس پیش به سوی هدفم
یه قاشق دارچین ، یه قاشق زردچوبه ، یه قاشق زنجبیل ،یه قاشق زیره آسیاب شده ، نصف قاشق تخم کتان خوب قا ...

ممنونم