2777
2789
عنوان

تو رو خدا کمک کنید

267 بازدید | 10 پست

من دو هفته جراحی کردم البتع چهار شب بیمارستان بودم دو هفته مرخص شدم خانواده شوهرم بجز مادرشوهر و پدرشوهرم که اومدن فقط یکبار کسی نه زنگ زده نه ملاقات اومده خونه مامانم هستم امروز بخیه رو باز میکنم میرم خونه خودم شک ندارم برم خونه خودم همشون میریزن سرم میخوام بدونم اگر اومدن چه برخوردی بکنم چون دقیقا سر سقط عم همین بلا رو سرم اوردن به محض رفتم خونه خودم اومدن دو روز خونه من موندن خودشون میپختن میخوردن کیف میکردن حالا همشون متاهل هستن و خونشون نزدیک خونه منه ولی شب هم میموندن واقعا نمیدونم چیکار کنم شوهرمم دربست در اختیارشونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی کار می خوای بکنی فقط میتونی بگی بیمارای مشکوک به کرونا هم احتمالا توبیمارستان بودن اگه تا ۱ ماه نیاین برای خودتون بهتره یا همین که دوستمون گفتن که ممکنخ کسی ناقل باشه ملاقات ممنوعم

خواستن بیان بگو به خاطر کرونا پزشکم منع کرده ملاقات رو

اصلا انقدر پر رو هستن سر سقطم گفنم کاش خونه مامانم بودم میومدی کسی بود پذیرایی کنه من دکتر گفته یک هفته دیگه استراحت کتم گفت ما که مهمون نیستیم خونه داداشمونه خودم از خودمون پذیرایی میکنیم حالا این دفعه میگم ضعیف شدم خطر کرونا هست نباید دورم شلوغ باشع

باشه همین بگم ولی اگه اومدن موندن چی کار کنم

دیگه ببخشیدا خیلی پروئن تنها چارت اینه خودتو بزنی به بی خیالی وگرنه خدای نکرده مریضیای دیگه میاد سراغت انشالله هرچی خیره پیش بیاد برات 

دیگه ببخشیدا خیلی پروئن تنها چارت اینه خودتو بزنی به بی خیالی وگرنه خدای نکرده مریضیای دیگه میاد سرا ...

فدات بشم خیلی رو خودم کار کردم من هشت ماه با مادرشوهرم یکجا زندگی کردم قبلا خیلی احمق بودم ولی اون هست ماه منو کم کم آدم کرد مادرم منو یه ساده احمق بار آورده بود 

سلام. حالتون خوبه. ایشالا که سلامت باشید. و مشکلتون حل شده باشه.  چند روزه بخاطر عمل فیبروم داخل سایتها دارم سرچ میکنم تا اینکه دیدم شما هم از رشت هستین و عمل فیبروم انجام دادین. منم فیبروم های متعددی دارم که تو رشت چند تا دکتر خوب رفتم ولی همه با شک و تردید صحبت میکنن و مثل اینکه نمیتونن عمل کنن.  با موسسه مهر هم تماس گرفتم ولی کسی جواب نمیده.  میخواستم ببینم شما چطور دکتر مهرافزا رو پیدا کردین یعنی تونستین ویزیت بشید. و هزینه عمل رو چقدر میگیره.

فدات بشم خیلی رو خودم کار کردم من هشت ماه با مادرشوهرم یکجا زندگی کردم قبلا خیلی احمق بودم ولی اون ه ...

سلام. حالتون خوبه. ایشالا که سلامت باشید. و مشکلتون حل شده باشه.  چند روزه بخاطر عمل فیبروم داخل سایتها دارم سرچ میکنم تا اینکه دیدم شما هم از رشت هستین و عمل فیبروم انجام دادین. منم فیبروم های متعددی دارم که تو رشت چند تا دکتر خوب رفتم ولی همه با شک و تردید صحبت میکنن و مثل اینکه نمیتونن عمل کنن.  با موسسه مهر هم تماس گرفتم ولی کسی جواب نمیده.  میخواستم ببینم شما چطور دکتر مهرافزا رو پیدا کردین یعنی تونستین ویزیت بشید. و هزینه عمل رو چقدر میگیره.

سلام. حالتون خوبه. ایشالا که سلامت باشید. و مشکلتون حل شده باشه.  چند روزه بخاطر عمل فیبروم داخ ...

رفتم م‌وسه مهر با زور و بلا نوبت گرفتم شک نکن برو مهرافزا کارش درسته من کیست اندو هم داشتم برداشت نوبت گرفتن ازش خیلی سخته ولی ارزش داره هزینه بیمارستان سه شب شد ۱۲ میلیون با همراه