2777
2789

سلام بنظرم جمله های خوب و انگیزشی و مثبت و فکرهاب خوب و کارهایی که باعث میشه ما انگیزه بگیریم یجورایی نیروی محرکه هست ، خب شما چجوری به خودتون کمک میکنید برای انجام‌ ندادن یک کار نادرست و یا انجام دادن درست تر یک کار خوب؟

💚اشهد ان علی ولی الله 💚

🤔

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتی نیرو محرکه یاد فیزیک افتادم😵

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

من اصولا زمانی که فکرم مشغوله و اعصابم خورده حواسمو پرت می کنم به چیز دیگه بعد که بهتر شدم دربارش فکر می کنم و تمام تلاشمو می کنم منطقی باشم 

ولی گاهی مواقع که حالم بد میشه و نمی تونم حواسمو پرت چیزی کنم گریه می کنم چون آرومم می کنه و آیت الکرسی می خونم

زمانی که میخوام کاری رو شروع کنم خودمو تو زمانی که به آرزوم رسیدم تجسم می کنم و مطالب انگیزشی می خونم❤️

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
خیلی سوالت کلیه. در چه زمینه ای؟

کلا ،مثلا کنار گذاشتن کارهای وسواسی یا انگیزه برای انجام کاری که میدونی توی آیندت تاثیر مثبت داره

💚اشهد ان علی ولی الله 💚
آدم های بی مصرف و ناراحت کننده زندگیمو ریختم دور  خبرهای بد رو دنبال نمیکنم. به کارهای بد همس ...

خب اینها بیشترشون عملی بودن، در زمینه افکار چکار میکنید، مثلا با خودتون صحبت میکنید و به خودتون انگیزه هم‌ میدین؟

💚اشهد ان علی ولی الله 💚
من اصولا زمانی که فکرم مشغوله و اعصابم خورده حواسمو پرت می کنم به چیز دیگه بعد که بهتر شدم دربارش فک ...

این تجسم کردن خیلی حس خوبی داره، بله واقعا قرآن خواندن خیلی آرامش میده 

💚اشهد ان علی ولی الله 💚
این تجسم کردن خیلی حس خوبی داره، بله واقعا قرآن خواندن خیلی آرامش میده 

دقیقا و همه افراد موفق معتقدن تجسم باعث موفقیت میشه

در رابطه با قرآن هم واقعا نمیشه توصیفش کرد که چقدر چقدر خوبه❤️

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
خب اینها بیشترشون عملی بودن، در زمینه افکار چکار میکنید، مثلا با خودتون صحبت میکنید و به خودتون انگی ...

اره با لحن خیلی خوب با خودم صحبت میکنم.

صبح ها میرم سر آینه میگم سلام زیباترین بهترین پرنسس

فقط و فقط در مورد چیزهایی که دوست دارم و می‌خوام فکر میکنم و حرف میزنم.از چیزهایی که بدم نمیاد رو اصلا حرف نمی‌زنم و فکر نمیکنم.

آدم های بی مصرف و ناراحت کننده زندگیمو ریختم دور  خبرهای بد رو دنبال نمیکنم. به کارهای بد همس ...

میتونی ب کارهای بد همسرت اهمیت ندی؟؟ 

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏