2777
2789
عنوان

هودی یا کفش؟

2307 بازدید | 13 پست

بنظرتون هودی بخرم یا کفش ساقدار؟ 

لباس زمستونی فقط یدونه دارم از هودی ها ک تو دلش باز میش پشمی 

ولی نیم بوت کفش ساقدار کلا کفش زمستونی هیچی ندارم 

فقطم گول یکیشو دارم کدوم و بخرم؟ 

دلیلم بگید

بنده ی خدا ، بنده ی آزادی ، بنده ی میهن

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عشقم کل پولم 200 خورده ای  چجگری تا ماه بعدش دوباره اینقد جمع کنم  14 سالم مجردم 😂❤️

خوب پول تو جیبی بهت میدن بازم عزیزم هر چیزی که بیشتر نیاز داری بخر من یه پیج تو اینستا دیدم بوت ۱۰۰وخورده ای بود 

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   
خوب پول تو جیبی بهت میدن بازم عزیزم هر چیزی که بیشتر نیاز داری بخر من یه پیج تو اینستا دیدم بوت ۱۰۰و ...

ماهی 15 تومن 😐😂

دودلم کدوم و بخرم 

میش اسم پیجشو بگی ؟

ماهی 15 تومن 😐😂 دودلم کدوم و بخرم  میش اسم پیجشو بگی ؟

تو اکسپلوردیدم ولی جدی خوب به مامان بابات بگی برای پوشاکت هزینه میکنن ولی ۱۵ کمه خدایی 

تو اکسپلوردیدم ولی جدی خوب به مامان بابات بگی برای پوشاکت هزینه میکنن ولی ۱۵ کمه خدایی 

میدونم حداقل 30 40 تومن 

البته من خرج ندارم زیاد لباسم خودشون میخرن من بعضی قوتا خودم ی چیزایی میخرم 

ولی ازینا نیستم همش بیرون باشم کافه و خرید و اینا 

ای ام اقتصادی 😂

میدونم حداقل 30 40 تومن  البته من خرج ندارم زیاد لباسم خودشون میخرن من بعضی قوتا خودم ی چیزایی ...

الانم نمیشه زیاد بیرون بود که دخترخوب کروناعه ولی جدی هودی رو خودت بخر کفشو بگو اونا بخرن 

الانم نمیشه زیاد بیرون بود که دخترخوب کروناعه ولی جدی هودی رو خودت بخر کفشو بگو اونا بخرن 

اره حالا یجور سر کارنانه ای چیزی کفش و بگم بخرن 😂

فقط اول دعا کنم بابام از کارش اخراج نش ک دیگ واویلا 

اره حالا یجور سر کارنانه ای چیزی کفش و بگم بخرن 😂 فقط اول دعا کنم بابام از کارش اخراج نش ک دیگ واو ...

نمیشه عزیزم نگران نباش