سلام بچه ها تو رو خدا هر کی اطلاعات داره بهم بگه من تو شیش هفته و دو روز رفتم سونو گفت کیسه و جسم زرد تشکیل شده ولی جنین مشخص نیست دوهفته دیگه بیا دقیقا دوهفته بعد رفتم ولی بازم جنین دیده نشد مجبور شد سونو داخلی کنه بازم گفت پیدا نیست.من با روش ای یو ای باردار شدم شیاف پروژسترون هم استفاده میکنم و قرص یدوفولیک و دوفاستون و ا اس ا. یعنی ممکنه پوچ باشه هیچ علایمی هم ندارم یعنی ممکنه پوچ باشه بخاطر شیاف و داروها سقط نمیشه الان نه هفته و سه روزمه میخام هفته اینده برم سونو دوباره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
دوست منم لکه بینی داشت ولی دکتر گفت تا قلب تشکیل نشده شیاف استفاده نکن بعدش استفاده کرد
اخه فک کنم میترسن قلبش نخاد تشکیل بشه شیاف بزنیم ک جلگ سقطو بگیره کار به کورتاژ بکشه ..این دلیلشه وگرنه شیاف جلو تشکیل قلبو نمیگیره اگ بخا بشه تشکیل میشه نخاد بشه هم نمیشه
شياف براي بارداري مضر نيست فقط اگه قرار بر سقط باشه، سقط سخت تر ميشه دكترت بعد سونو ...
اره