2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

275 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها تو رو خدا هر کی اطلاعات داره بهم بگه من تو شیش هفته و دو روز رفتم سونو گفت کیسه و جسم زرد تشکیل شده ولی جنین مشخص نیست دوهفته دیگه بیا دقیقا دوهفته بعد رفتم ولی بازم جنین دیده نشد مجبور شد سونو داخلی کنه بازم گفت پیدا نیست.من با روش ای یو ای باردار شدم شیاف پروژسترون هم استفاده میکنم و قرص یدوفولیک و دوفاستون و ا اس ا. یعنی ممکنه پوچ باشه هیچ علایمی هم ندارم یعنی ممکنه پوچ باشه بخاطر شیاف و داروها سقط نمیشه الان نه هفته و سه روزمه میخام هفته اینده برم سونو دوباره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم یه باری داری پوچ داشتم تا نه هفته هم نگهش داشتم ولی پوچ بود و سقط کردم  کلا لکه بینی هم دا ...

من اصلا لکه بینی و درد ندارم فقط تو شش هفته یکم خون ابه دیدم ک رفتم سونو گفت مشکلی نیست احتمالا برا لانه گزینی هست یا رابطه جنسی

یه سونوگرافی هم‌جای دیگه برو ببین چی میگه

چون تو مطب زنان سونو شدم میگم شاید ریز بوده تشخیص نداده هفته اینده سونو خصوصی میرم پیش, بهترین متخصص سونو شیراز دیگه بینم خدا چه بخاد

چون تو مطب زنان سونو شدم میگم شاید ریز بوده تشخیص نداده هفته اینده سونو خصوصی میرم پیش, بهترین متخصص ...

انقد سونوگرافی نرو،اگه بچه ای هم وجود داشته باشه با اشعه سونوگرافی ذوب میشه.

بمون تا هفته ۱۲ ان شالله قلبش تشکیل میشه.فقط استرس نداشته باش و استراحت کن.

توکلت بخدا باشه

من اصلا لکه بینی و درد ندارم فقط تو شش هفته یکم خون ابه دیدم ک رفتم سونو گفت مشکلی نیست احتمالا برا ...

منم ترشح خون ابه داشتم 

ببین اگه پوچ باشه خودش دفع میشه 

ایشالا ک پوچ نیست 

خدایی نکرده اگرم بود ناراحت نباش 

واسه خیلیا اتفاق میوفته 

خداروشکر بعدش باردارشدمو الان یه پسر هفت ماهه دارم .

چون تو مطب زنان سونو شدم میگم شاید ریز بوده تشخیص نداده هفته اینده سونو خصوصی میرم پیش, بهترین متخصص ...

عزیزم زیاد دل نبند بنظرم دیگه توهشت هفته جنین باید دیده میشد .منم توسقطام علایمم یهو از بین رفت

من هر روز خون ابه و خون ترشح داشتم ک خودمم ب سالم بودنش شک کردم 

نه من فقد یکی دوبار تو شش هفته بودم لک خیلی کم رنگ قهوه ای دیدم رو دستمال بعدش نزدیکی داشتم ولی نه دخول کامل دیدم خون قهوه ای رنگ یه خورده اومد ک خیلیییی ترسیدم