2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه یه ماهه بورس قرمزه و تازه دیروز سبزش کردن که گول بزنن مردمو برای خرید دارا دوم مردمم ساده خوب حداقل یه هفته صبر کنید سهم تموم نمیشه نه که هنوز پیام ناظر نیومده برید خرید .تقصیر خودتونه دولت سرتون کلاه میزاره

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
چقدر عجله دارید  حالا خوبه همه گفتن بذارین روزای آخر بخریدا

همه یه مشت ضرر کردن حالا فکر میکنن این قراره خیلی سود بده تمام ضررها رو بشوره بره!

یا مثلا مثل دارا یکم سود میده  

فکر کنم ساعت ۱۲:۳۰ به بعد عرضه میشه

بعد چرا انقدر عجله داری بزار دو روز آخرش ثبت نام کن 

هم پولت بلوکه نمیشه ۲ هفته 

هم مشخص میشه تقاضا چقدر ، چون اگر تقاضا بالاتر از پیش بینی شون بره تعداد کمتری بهت سهام‌میدن دقیقا مثل عرضه اولیه ها . اونوقت تو الان ۵ تومن پول میریزی ولی مثلا ۲۵۰۰ بهت سهام میدن  ، بقیه پولتم حدودا یک ماه بعدش برمیگردونن . 

و اینکه الان که سهامدارا خودشون مشتاق نشون بدن هوا برشون میداره سهام های داخلشو ول میکنن و ممکنه خیلی بالا نرن که مطمعنا تاثیر مستقیم تو سودسازی دارا دوم داره . پیش خودشون میگن اینا که خریدن نیازی نیست سهام های داخلش هرروز مثبت ۵ بزنیم تا ترغیب به خرید شن 

من هرکی رو میشناسم میخواد کاملا همه جیو بررسی کنه و اگر خواست روزای آخر بخره

سپاس خدای را که به من محبت میکند در حالی که به من احتیاجی ندارد ❤🌹❤ شکرت خدای خوبم
فکر کنم ساعت ۱۲:۳۰ به بعد عرضه میشه بعد چرا انقدر عجله داری بزار دو روز آخرشش ثبت نام کن  هم ...

مردم خودشون گزک میدن به دولت امروز کل هشتاد میلیون میریزن دارا میخرن اونام بیشتر بورسو میریزن پولارو میخورن

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم