rezachalan مدیر استارتر عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 958 عنوان پرورشگاه 206 بازدید | 11 پست چرا پرورشگاها بچه نمیدن واسه فرزند خواندگی؟ ۱۱ ساله چشم انتظار بچه ایم کدوم شهر شرایط فرزند خواندگی راحتره 1399/06/05 | 08:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیداهستم عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 18133 همه ی شرایط شو دارین؟ما اشنامون اقدام کرد یسال هرروز دوندگی کرد تا بچه رو دادن میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢
sevcan عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 1617 شما کدوم شهرین؟ منم مجردم منتظرم سی سالم بشه بعد یه فرزند قبول کنمیعنی خیلی سخته کاربری خانوم هدف من از زندگی تولید مثل نیست پس بهتره در نظرات من دخالت نکنی،مجرد و نامتعهد، من ترکم!
rezachalan مدیر استارتر عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 958 شما کدوم شهرین؟ منم مجردم منتظرم سی سالم بشه بعد یه فرزند قبول کنم یعنی خیلی سخته خیلی شرایطش سخته ما تبریزیم میگن بچه نداریم اگرم داشته باشیم به شما نمیدیم چون پولدار نیستین
rezachalan مدیر استارتر عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 958 همه ی شرایط شو دارین؟ ما اشنامون اقدام کرد یسال هرروز دوندگی کرد تا بچه رو دادن کدوم شهر؟ برا ما میگن باید پولدار باشین
شیداهستم عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 18133 کدوم شهر؟ برا ما میگن باید پولدار باشین تهرانپولدار باشین که نمیگن میگن باید یه خونه یا چیز ارزش دار بنام بچه بکنین و وضع مالی درحدی باشه که بچه تو اذیت نباشه میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢
sevcan عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 1617 خیلی شرایطش سخته ما تبریزیم میگن بچه نداریم اگرم داشته باشیم به شما نمیدیم چون پولدار نیستین من ششماه تهرانمشش ماه آذربایجان شرقی شاید چون تبریز از شهرای بزرگ این کار رو می کنن شما یبار برو اردبیل، ارومیه یا شهرای اذر بایجان شاید اونجا راحت تر باشهموفق باشین کاربری خانوم هدف من از زندگی تولید مثل نیست پس بهتره در نظرات من دخالت نکنی،مجرد و نامتعهد، من ترکم!
rezachalan مدیر استارتر عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 958 تهران پولدار باشین که نمیگن میگن باید یه خونه یا چیز ارزش دار بنام بچه بکنین و وضع مالی درحدی باشه ... نه ما گفتیم اونارو گفتن شوهرت باید ماهانه درامد خوبی داشته باشه
شیداهستم عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 18133 نه ما گفتیم اونارو گفتن شوهرت باید ماهانه درامد خوبی داشته باشه خب درست میگن بچه نباید اذیت بشه پولم که خیلی تو همه چی تاثیر داره و نبودش همه رو اذیت میکنه همینطور بچه هارو میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢
بهار_961 عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 1253 نمیگن خونه یا چیزی به نامش بزن اما باید وضعیت مالیت طوری باشه ک مطمئن بشن بچه با مشکل مالی روبرو نمیشه. خب طبیعیه بعد مالی و سلامت روحی و جسمی زن و شوهر خیلی مهمه. نمیشه ک همینجوری ب هرکس بچه نداشت بچه بیگناه رو بدن ببره تو خداوند رویدادهای محالی🌷☘🌻❤