2789
عنوان

یعنی چی؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 19 پست
یعنی مرد زبون باز و لجباز ب درد زندگی نمیخوره؟؟؟؟؟ 

لجباز بودن هم بیشتر تحقیق کن! آیا خودت شخصیت تابع داری ؟ اگر داری که سختت نیس هرچی گفت میگی چشم !

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خصوصیات ی مرد رو گفتم که بگین خوبه یا نه چطوره؟؟ و اینکه زبون باز یعنی چطوز ذقیقا؟؟؟

زبون بازع ینی چطور؟ینی از اوناایی ک خوب بادی کلمع هارو پشت هم سوار کن و بشینع تو دل ی دختر میدونی چی میگم دیگ

بلده 

شل کن سفت کنس دستشع

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

این الان خوبه یا بد؟؟ دقیق نفهمیدم چی گفتی

😂😂بقول بچع ها زیرنویس میخاد 

بدع چون ممکنع با حرفاش اولش بازیت بده 

ببین ینی اینکه ممکن اولش خوب پیش بره تو‌دلت جا وا کنع هرارتا جرف بزنه ک ار من اینم اونم مث بقیع نیستم اما وقتی ک اوکی شدی و فلان اصلا اونی نباشع ک هست 

کلا مردای زبون باز فک میکنن ادم جذب میکنن خب جذبم میکنن اما اونی ک نخاد گول بخورع نمیخورع دیگ

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)