2777
2789
عنوان

سلام یه دعا واسه ارامش دلم

129 بازدید | 25 پست

کسی بلده ذکری دعایی خیلی دلم گرفته قربون خدا برم هرچی صداش میزنم انگار دیگه صدامو نداره😔یه چیزی بگید تادلم اروم شه ارامش بگیرم اگر کاریکردید حاجت گرفتیدم بگید😭😔

اگر زحمتی واستون نداره دعام کنید

من ایه الکرسی میخونم معجزه میکنه

در ضمن اگه اظطراب داری 

لا حول و لا قوه الا بالله تکرار کن

و اگه غمگینی 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین رو تکرار کن

از اینترنت تلفظ درستشم یاد بگیر اول

ایشالا خوب میشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترم کاربریم دیشب لغو شد اسم کاربریم بود سیبیلو تنها

نماز کنفیکون بخون شنیدم که اگه اگه بین تودعاتکوه باشه کوه خراب میشهبه ارزوت میرسی

عشق تویی  جان تویی                                                                                                          با تودنیام یه شکل دیگست      
بچه ها منم دلم خیلی گرفته دوستدارم خونه دار بشم😔با این وضعیتم دارم کم کم ناامید میشم😢

عزیزم چرا غصه میخوری

خدا بخواد میشه طوری که خودتم باور نکنی

ان شااله به حق امام حسین چندماه دیگه تو خونه خودت باشی عزیزم🤗

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
دخترم کاربریم دیشب لغو شد اسم کاربریم بود سیبیلو تنها نماز کنفیکون بخون شنیدم که اگه اگه بین تودعات ...

همونه که دوتاشو میخونی یکیشو گرو نگه میداری؟

لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون
عزیزم چرا غصه میخوری خدا بخواد میشه طوری که خودتم باور نکنی ان شااله به حق امام حسین چندماه دیگه ت ...

عزیزمی😘😘❤❤❤❤

همه امیدم به خداس

با دعات خیلی خوشحالم کردی 

انشاالله به هرچی میخوای برسی رفتم حرم برات دعامیکنم 😘

جانهر زنده دلی زنده به جاندیگریست😏
واقعا😍یعنی بخونم ارزوم براورده میشه

اره نماز هست انجام ندادم ولی میگن خیلیییییییییی جواب میده

عشق تویی  جان تویی                                                                                                          با تودنیام یه شکل دیگست      
عزیزمی😘😘❤❤❤❤ همه امیدم به خداس با دعات خیلی خوشحالم کردی  انشاالله به هرچی میخوای بر ...

قربون مهربونیت عزیزم ممنون😍

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗