سلام من از کوچیکی خیلی فشار عصبی روم بوده وقتی پنج سالم بود بابام فوت شد و به خاطر علاقه شدیدی که به بابای مهربونم داشتم با شنیدن خبر فوتش شوک عصبی بهم وارد شد و لکنت زبان گرفتم نمیتونستم صحبت کنم از طرفی هم یه داداش بد جنس داشتم که هر موقع کاراشو نمیکردیم کتک میزد جلو مامانم جرعت نداشت وقتی مامانم نبود منو اون یکی خواهرمو میزد تهدیدمونم میکرد به مامان بگین دوباره میزنمتون گذشت تا اینکه من بزرگتر شدم ذاتم خیلی آروم و مهربونه زیادی مهربونم ولی امان از وقتی عصبی بشم تمام راه های کنترل
تمام راه های کنترل اعصابو بلدم ولی وقتی عصبانیتمو کنترل کنم مغزم میلرزه انگار دستام میلرزن حالم خوش نیست باید خودمو خالی کنم همش ۲۱ سالمه ولی وحشتناک فشار عصبی روم بوده 😭😭😭 الان تو یه تاپیکی بودم تمام علایم منو گفت خانومه و بقیه گفتن باید بری دکتر اعصاب و روان
اگر پیش دکتر خوب بری خودش تجویز میکنه خودشم کم کم قطع میکنه
دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
برعکس همسرم به شدت آرومه یعنی تمام چیزهارو از بعد مثبتشنگاه میکنه من برعکسش همش حرس میخورم سر یه چیز عصبی میشم خیلی جلوش حفظ ظاهر میکنمولی از درون نابود میشم تو دلم میخوام با صدای وحشتناک بلندی داد بزنم جیغ بزنم یکیو بزنم یه چیزی بشکونم تا اروم شم