2777
2789
عنوان

کمک

111 بازدید | 9 پست

بچه ها من چند وقت پیش آزمایشم عفونت ادراری  و قارچ نشون داد

قرص خوردم خوب شدم

دو سری ام برای قارچ دارو خوردم

ولی خوب نمیشه

تو تشت جوش شیرینم نشستم یه بار

ژل بانوانم استفاده‌میکنم

ولی اصلا خوب شدنی نیست

چکار‌کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پماد کلوتریمازول و کپسول فلوکونازول اگه خوب نشدی بیا هرچی دوس داشتی بهم بگو من خودمم عفونت قارچی داشتم خوب شدم البته با بتادینم خودتو بشور 

خدایا عزیزامو حفظ کن همین یه خواهشم و براورده کن قربونت بشم غم توی دلشون نشینه💖
جدی خوب شدی با این؟ چطوری استفاده کنم؟ دستورشو میگی؟

هرشب پمادو بزن روی محل قارچ،بعدم برو توی حمام یکم بتادین بزن بزار پنج دیقه ای بمونه بعدم بشور،کپسول رو هم فک کنم هرشب باید بخوری البته یه قرص هم داشت که هفته ای باید یکی بخوری.اسمشو یادم رفته ولی سعی میکنم تا فردا برات پیداش کنم.منم عفونت قارچی داشتم خیلی اذیت بودم ولی الان خداروشکر خوب شدم

ژل به هیچ عنوان استفاده نکن چون بو داره،با صابون خودتو نشور ،فقط اب ولرم و بتادین،میدونم خیلی بیماریه سختیه من سه سال این بیماریو داشتم چون مجرد بودم خجالت میکشیدم به خانوادم بگم😔،خداروشکر اون روزها تموم شد

ساپورت و شلوار های تنگ نپوش.دامن بپوش تا میتونی زیرش هیچی پات نکن،تاوقتی ام خوب نشدی بتادین رو قطع نکن 

ساپورت و شلوار های تنگ نپوش.دامن بپوش تا میتونی زیرش هیچی پات نکن،تاوقتی ام خوب نشدی بتادین رو قطع ن ...

مرسی یه دنیااا😍😍 دعا کن منم خوب شم🤦‍♀️  خیلی واسم دغدغه شده