naaafise مدیر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 50 پست یکی بیاد بگه فردا دوس پسرم پیام میده؟چ ساعتی؟؟بعدمیام میگم درس گفت یانبیاین خودتونو محک بزنین😅😅😅😂😂😂😂😂 روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت.... 1399/06/05 | 02:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
paria_jonnn عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 328 حس میکنم سه ماه نیم دیگ خدا از دهنت بشنوه گلم...شوهرم باهام آشتی میکنه یا جدا میشیم؟ خدای خوب و مهربون❤هرکسی که به یادته به آرزوهاش برسون☘
دختررویایی۸۱ عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 2101 خدا از دهنت بشنوه گلم...شوهرم باهام آشتی میکنه یا جدا میشیم؟ آشتی میکنید فقط یکم صبور باش در ضمن زیارت عاشورا، دو رکعت نماز زیارت عاشورا بخون خوبه واسع آشتی girl _sad-off دختر _غمگین _خاموش🖤🙂🥀✌🧸
paria_jonnn عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 328 آشتی میکنید فقط یکم صبور باش در ضمن زیارت عاشورا، دو رکعت نماز زیارت عاشورا ... مرسی عزیزم خدای خوب و مهربون❤هرکسی که به یادته به آرزوهاش برسون☘
دختررویایی۸۱ عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 2101 مرسی عزیزم 💖خاهش girl _sad-off دختر _غمگین _خاموش🖤🙂🥀✌🧸
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 نه خیانت نمیکنه ی حس خوبی دارم حس میکنم دوست داره بهت احترامی داره پنجاه پن ... امروز۱۲و۵۵ دقیقه پیام داد تقریبا درس حدس زدیمیشه بگی فرداچ ساعتی پیام میده؟؟؟؟بعداینک بنظرت تاکی بهم میرسیم؟ روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
دختررویایی۸۱ عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 2101 امروز۱۲و۵۵ دقیقه پیام داد تقریبا درس حدس زدی میشه بگی فرداچ ساعتی پیام میده؟؟؟؟ بعداینک بنظرت تاکی ... ۱۰ تا ۱۱ حس میکنم حس میکنم مرداد سال بعد girl _sad-off دختر _غمگین _خاموش🖤🙂🥀✌🧸