بچه ها یه سوال امروز عموم که دوسته خانوادگیمونه و دوست پدرمه به مامانم تو اینستا دایرکت داده بود سلام خوبی چخبر اینا استیکر فرستاده بود بعد من ناراحت شدم یکم چون من به عموم خیلی اعتماد داشتم خیلی وقته از زنش جدا شده بخاطر همین مامانم دایرکتش رو نشونم داد ناراحت شدم بنظرتون همینطوری فرستاده یا منظوری داشته؟
گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️
وقتی تو خانواده اتون راهش دادید باهاش رفت و آمد دارین حتما آدم درستی دیگه
وگرنه توهین به خودتونه
اخطار اگه فکر میکنی اون دختری که تو خیابون شالش افتاده یا حجاب نداره باید مورد آزار کلامی و جنسی قرار بگیره ...اگه فکر میکنی دختری که آرایش یا تتو داره قصدش جلب توجه دیگران .. اگه فکر میکنی دختری که تو صفحه شخصیش عکس با پوشش دلخواهش میزاره باید مورد آزارقرار بگیره ... اگه فکر میکنی دختری که پریود شدن رو مخفی نمیکنه و پد بهداشتی رو تو کیسه مشکی نمیخره حیا نداره... اگه فکر میکنی دختری که چهار کلمه با یه مرد حرف زده و خندیده بی بند و باره ... اگه فکر میکنی به اون دختری که تو خیابون بلند میخنده باید بد نگاه کرد و تیکه انداخت .. اگه فکر میکنی دختری که تو مهمونی لباس باز پوشیده باید با نگاهت آزارش بدی ... اگه فکر میکنی چون یک دختر مهمونی رفته و مشروب خورده حقشه مورد تجاوز قرار بگیره ... باید این رو بدونی ..... تو هم حامی تجاوزهستی... تو هم یک متجاوزی