2777
2789
عنوان

ترو خدا کمک کنید

158 بازدید | 17 پست

چند وقته تو تایم روز خواب های بدی با تعابیر بد می بینم انقدر حالمو بد کرده که نگو!! دیروز برا خواب هام قربانی کشدم ..

ایا کسی بوده خواب های عجیب با تعابیر وحشناک دیده باشه ولی هیچ کدوم تعبیر نشده باشه و فقط هذیان باشه ... لطفا كمك كمك كنيد حالم اصلا خوب نيست

من هر وقت پرخوری میکنم 

اگه قرار بود خواب ها اتفاق بیوفته ک من الان به جرم قتل محسن افشانی زندان بودم😂✋🏻

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بله عزیزم من اینقد دیدم ک حد نداشته یه صدقه گذاشتم و بیخیالی هیچی هم نشده اهمیت نده هر خوابی درست نی ...

اخه سي روز پي در پي يه مضمون به سه شكل خواب ببني كمي عجيب ني!!

اخه سي روز پي در پي يه مضمون به سه شكل خواب ببني كمي عجيب ني!!

عزیزم بد ب دلت راه نده و فقط صدقه و صلوات بده و سعی کن فراموش کنی و شب قرآن بزار زیر سرت انشالله ک خوابه و هیچی نیس از نطر من و همینطوره نگران نباش 

برای سلامتی نی نی ازتون تمنا دارم یه صلوات بفرستید
ببخشید چه ساعتی بوده و اینکه اگر صلاح میدونید یکی از خوابهاتون رو بگید و اگر میدونید صلاح نیست اینجا ...

ميگن خواب بدرو نبايد تعريف كرد اخه يكيش بين ساعت ده تا دوازده صبح يكيش چهار تا شيش بعد از ظهر يكيشم يادم نيست فك كنم شب البته خودم به خودم دلداري هذيان ميدم يه مدت فشار زيادي رومه و كلا اشفته سرم شايد بهاطر ايناس ولي كلا خيلي دوس دارم سعي كنم بيخيال باشم نسبت به اين مسائل ادما بيشتر درگير مسائلي ميشن كه اعتقاد دارن بهشون اگر اعتقاد نداشته باشي اتفاقي هم نمي افته