2777
2789

قبلا زیاد میذاشتن الانا دیگه کمتر شده چند تایی هم بود حذف کردن البته گروه تلگرامی بود .

اگه تلگرام باشه منم میام🙏

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

قبلا زیاد میذاشتن الانا دیگه کمتر شده چند تایی هم بود حذف کردن البته گروه تلگرامی بود . اگه تلگرام ...

اتفاقا الان باید بیشتر بشه چون سایت دیگه بدرد نمیخوره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اتفاقا الان باید بیشتر بشه چون سایت دیگه بدرد نمیخوره 

نمیدونم من خودم چون دنبال گروه چت اینجا بودم خیلی گشتم سرچ هم کردم اونایی هم که بودن حذف شدن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

خب خودت یکی بسازه لینکشو بزار اینجا 

من قبلا ساختم ۱۸ نفر اومدن هیچکس حرف نمیزد😐

خودم میومدم با یه نفر دیگه دوتایی بودیم انگار ۲۰ روزی نگه داشتم آخرش اعصابم نکشید لفت دادم ،گروه صمیمی میخوام کسی کلاس نذاره برامون بابا الان کسی حوصله این کارارو نداره که.

سلام‌ اگ‌گروه چت داری ادم‌کن..وگرنه من یکی دارم

سلام ندارم