2777
2789
عنوان

خونه بی برکت

765 بازدید | 14 پست

سلام 

تا حالا شده توی خونه ای زندگی کنید که واستون خیر نداشته باشه؟ من سه ساله ک تو ی خونه دارم زندگی میکنم شوهرم بیکاره از وقتیم ک اومدیم این خونه همش بحث و دعواس تو خونمون بچمم تو این خونه سقط شد 😑

من تا حالا ندیدم کسی که از  من بالاتره پشت سرم چیزی بگه !!!!!            گرفتید چیشد؟

منم شنیدم خونه اومد نیومد داره

۹۹/۹/۹ خونه دار شدم انشاءالله...دوستی که امضامو میخونی واسه خونه دار شدنم  یه صلوات مهمونم کن و دعام کن لطفا😊...دعا در حق همدیگه زود برآورده میشه....مطمئنم دعاهای قشنگتون معجزه میکنه واسم....مرسی 😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عوضش کنید‌‌ برید جای دیگه،من ادم خرافی نیستم اما به افتاد نیوفتاد خونه وبقیه چیزا اعتقاددارم وبنظرم واقعاراسته

من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن!         خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت

اسفند دود کن 

صلوات بفرست

قران بزار پخش شه توخونتون

موقع اذان صدای تی وی ک داره ازان میگ رو زیاد کن

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

میدونین صاحب خونمون ادم خیلی خسیسیه همش تو کار دعاست خیلی میترسم 

شوهرم میگ من اعتقاد ندارم 

من تا حالا ندیدم کسی که از  من بالاتره پشت سرم چیزی بگه !!!!!            گرفتید چیشد؟

ارهههه سال اول ازدواجم یه خونه اجازه کردیم چهار سال توش بودیم چه بلاهایی ک سرم نیومد توی اون خونه 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 
من اعتقاد ندارم ولی جایی زندگی میکردم که طبقه بالاییمون هر کی میومد دایما جنگ و دعوا داشتن و طلاق&nb ...

من سه ماه اول زندگیم تو ی خونه بودیم ک صاحبخونه فروختش و مجبور شدیم بیایم اینجا ب جرائت میتونم بگم عالی بود برامون ماشین خریدیم زمین خریدیم ولی این .....

ارهههه سال اول ازدواجم یه خونه اجازه کردیم چهار سال توش بودیم چه بلاهایی ک سرم نیومد توی اون خونه&nb ...

اصلا ارامش ندارم     همش حالم گرفتهس     کارای توی خونه تمونی ندارههه

سلام عزيز شما خونتون رو عوض نكردين ؟چكارا ميكني با خونت؟من هم همين مشكلو دارم خيلي ناراحتم

سلام خونتونو عوض کردید وضعتون بهترشد؟ یع نفربه ب ماهم همینو گفته بنظرتون تا چه حد راسته؟