2777
2789
عنوان

توروخداراهنمایی کنین خانما

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 37 پست
عزیزم دوستم دیگه حامله شد رفت الان  من وسواس فکری دارم چون روشم همینه ولی خوب من خیلی خوب رعایت ...

ن خب اگه رعایت میکنی دیگه نگران نباش. 

نهاااایتا اگه همیچین اتفاقی هم افتاد قرص بخور🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان ممنون ازینکه جواب دادین من وهمسری ازروشمون مطمعنیم ولی خوب دوستم رودیدم که بااین روش اونم به گفته خودش خیلی هم رعایت کرده بود خیلی استرس گرفتم ولی خوب بازم همه چی دست خداست اون بخادمیشه اون نخادنمیشه ولی خوب باحرفهای شماکمی آروم شدم ممنون

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  
دوستان ممنون ازینکه جواب دادین من وهمسری ازروشمون مطمعنیم ولی خوب دوستم رودیدم که بااین روش اونم به ...

نهایتش بار دار هم بشی خوبه چون خدا بهت ی چیزی داده خدای نکرده چیزی ک نگرفته اینقدر از بارداری نترسید ما ی مثل قدیمی داریم ک میگه :از هر چی ک ترسیدم آخر بهش رسیدم 

خدایا از وقتی ب یاد دارم همیشه دستموگرفتی من هیچوقت از در خونت دست خالی برنگشتم کم وزیاد داشته ولی سوخت وسوز نداشته ممنون ک هوامو داری
همه ی تایپیک های قبلی شما فوبیای بارداری؟خب ی روشی رو استفاده کن ک مطمین تر باشه قرص ال دی یا اچ دی ...

همه راههارورفتم گلم باقرص نمیسازم آیودی هم گذاشتم زودبه زودپری میشدم آمپول زدم به خونریزی افتادم طبیعی انجام دادم حامله شدم کاندوم درحال حاضرمیگن همه دارن حامله میشن خوبگین حق ندارم اینقداسترس داشته باشم بعضی وقتافکرمیکنم تابزرگ شدن بچه هام همین دورشدن ازهمسریه  میترسم واقعاچکارکنم خوب اینهمه تاپیک  میزنم ولی به جایی هم نمیرسم   

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  
همه راههارورفتم گلم باقرص نمیسازم آیودی هم گذاشتم زودبه زودپری میشدم آمپول زدم به خونریزی افتادم طبی ...

نترس عزیزم هرچه پیش آید خوش آید قبل نزدیکی کاندوم چک کن سوراخ نباشه بعد از انزال همسرت سریع کناره گیری کن مشکلی برات پیش نمیاد 

خدایا از وقتی ب یاد دارم همیشه دستموگرفتی من هیچوقت از در خونت دست خالی برنگشتم کم وزیاد داشته ولی سوخت وسوز نداشته ممنون ک هوامو داری
نترس عزیزم هرچه پیش آید خوش آید قبل نزدیکی کاندوم چک کن سوراخ نباشه بعد از انزال همسرت سریع کناره گی ...

آره دیگه هرچی ازطرف خداهست حتماتوش یک خیرهست بازم ممنون ازراهنماییهاتون