2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان گلم🌼🌼🌼🌼


لطفا انقدر تاپیک فال نزنین انقدر تاپیک دعانویس نزنین هم ممنوع هست هم این که اینجا دوباره داره پر میشه فالگیر و کلاهبردار


تاپیک فال و دعانویس ممنوع هست❌


معرفی فالگیر و دعانویس ممنوع هست❌


رد و بدل کردن شماره ادرس ای دی و اینستای فالگیر و دعانویس ممنوع هست❌


خواهرای گلم اینجا به کسی اعتماد نکنین شما از خودتون گفتین از خانواده تون گفتین از علایقتون گفتین هر کس می تونه بگه شما چی هستین و چی می خوایین به فالگیر ها و دعانویس ها اعتماد نکنین🙏

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   آهو1957  |  8 ساعت پیش
توسط   aypari  |  9 ساعت پیش