2777
2789
شوهر نداری اسی در نرفته ازت جلوش 😂😂😂😂 من یبار در رفت س سال یادش افتادنی مسخرم میکنه

فقط شبا بعضی وقتا در میره😁😁 وقتی بخام برم جایی بدبختی دارم

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

من هم خودم و هم شوهرم .رژیم عذایی رو رعایت میکنیم وگرنه بیچاره میشیم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مشکلم باده، قبلا تو زمان دانشگا خیلی استرس گرفتم مدتی و این بدبختیو گرفتم که تو جمع و مسافرت وحشت ...

نه این باد ماد نداره😂

خیلی سختته ولی عزیزم

دکتر دارویی برات نداده؟

.Pain🔥you made me a believer

قبلش آب‌جوش نبات و زیره و یا آویشن بخور زیره برای نفخ خوبه من میخک هم می‌خورم همه چی رو خالی می‌کن ...

میخک چجور بخورم؟ وای خیلی آبروریزی میشه😪😪

ای خدا این چه بدبختی بود

نه این باد ماد نداره😂 خیلی سختته ولی عزیزم دکتر دارویی برات نداده؟

دکترنرفتم، ولی سالها پیش رفتم میگفت ورزش و تغذیه خوب همین

من هم خودم و هم شوهرم .رژیم عذایی رو رعایت میکنیم وگرنه بیچاره میشیم

چجور رعایت میکنین؟ شماهم بصورت باد و نفخه؟ 😁

من انقدر لاغر بودم اصلا نمیدونستم نفخ چیه بعد از زایمان که یهو شکمم بزرگ شد روده هامم گشاد شدن الان بازم لاغرم ولی شکمم خیلی بزرگه انگار حامله ام همشم به خاطر روده هامه هر بار واسه کاری برم سونو دکترا اولین چیزی که میبینن تو سونو میگن چه روده های بزرگی داری و چقدر گاز داره.تو خونه آرومم همینکه برم خونه کسی یا تو ماشین بشینم یا عصبی بشم شکمم باد میکنه از دلپیچه میمیرم خونه مادرشوهرم بیشتر نفخ میکنم مشکلمو میدونن همیشه میشینم حیاط 

فکر کنم ارثیه کل خانواده ما عمه هام عموهام من و حتی شوهرمم چون پسر عممه همینطور درگیرشیم

نه من از فامیلم هرکی پرسیدم اصلا و ابدا اینجور نیستن خودمم بخاطر استرس شدیدی که یکی دوسال کشیدم این بلا سرم اومد

من انقدر لاغر بودم اصلا نمیدونستم نفخ چیه بعد از زایمان که یهو شکمم بزرگ شد روده هامم گشاد شدن الان ...

خخ دقیقا منم سونو دادم گفت روده هات پر بادن، 

چکار کنیم آخه، شبا اونجا نمیخابی؟ شب خوابیدن جایی معظل و بدبختی منه