2777
2789
عنوان

خواهریا بیاین😭😭😭😭

950 بازدید | 129 پست

توروخدا ازته دل دعاکنین باشوهرم اشتی کنیم برگردم خونم .دلم تنگ شده یک ماه وپنج روزه خونمو ندیدم دق کردم 😭😭😭😭😭😭کم اوردم دیگه تحمل ندارم خستم خیلی😭😭😭😭😭یاامام حسین دستمو بگیر😭😭😔ببخشید نمیتونم چت کنم ازبس گریه کردم بی حالم تاپیک قبلیم نوشتم دلیل قهرمون رو 😭😭😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا همون موقع که دیدت بغلت کرد گفت دلش تنگ شده نرفتی؟؟من تاپیک علت پیدا نکردم 

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

بخدا همین لجبازیا زندگیارو خراب میکنه عزیزم خودت پا پیش بذار برو خونتون اگه گفت چرا اومدی بگو خونه منم هس وسایل تو خونه ماله منه بعدم یه چایی درست کن بشین کنارش....مطمئن باش اونم حال تورو داره

بخدا همین لجبازیا زندگیارو خراب میکنه عزیزم خودت پا پیش بذار برو خونتون اگه گفت چرا اومدی بگو خونه م ...

اجی نمیاد خونه درمعازش میمونه چجوری برم؟منم دلم خونه ولی راهی ندارم کاش ب این راحتیا بود😭

اجی  خیلی گفتم بیام گفت نه😭

ای بابا 

بزرگترا هم خیلی بی لطفن،،باید اشتیتون بدن

شد درس عبرت تند تند قهر نکنی

کلی برات دعا کردم

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
ای بابا  بزرگترا هم خیلی بی لطفن،،باید اشتیتون بدن شد درس عبرت تند تند قهر نکنی کلی برات دعا ...

ای اجی دلم خون شده 😭😭😔چندبار به خانوادش گفتم گفتن گفته نه😭😔میتونن که بیان منو ببرن خونم تا اونم‌کم کم راه بیاد .هیچ راهی ندارم فقط دارم دق میکنم😭

ای اجی دلم خون شده 😭😭😔چندبار به خانوادش گفتم گفتن گفته نه😭😔میتونن که بیان منو ببرن خونم تا اونم ...

بهش مطمعنی؟؟خیانت و اینا

کارش چیه که شب همونجا میمونه؟؟این یکم مشکوکه

بخدا همین لجبازیا زندگیارو خراب میکنه عزیزم خودت پا پیش بذار برو خونتون اگه گفت چرا اومدی بگو خونه م ...

والا اینی که شما گفتی اول جنگه🤣وسایل مال منه 

اونم عصبی باشه میگه وسایلت ببر

بهش مطمعنی؟؟خیانت و اینا کارش چیه که شب همونجا میمونه؟؟این یکم مشکوکه

کارواشه رو بروی خونمه.نه عزیزم مطمینم حتی ایندفعه ک بیرون رفتیم هفته پیش دست رو قران گذاشت که من در نبود تو به کسی نگاهیم نکردم.خودم تو دعوا چندبار گفتم برو از خونه بیرون اونم رفت😔😔😭😭😭😭😭ازبس ناراحتم‌کرده بود گفتم.داغونم داغون😔😭😭😭تو تاپیکام هست