2821
2789
عنوان

بی بی چک

155 بازدید | 15 پست

بچه ها من خرداد ماه سقط کردم،چهل روز بعد از سقطم پریود شدم،هشتم مردادماه،الان بی بی چک زدم ظاهرن منفی،اصلن احتمالش هست این ماه نتیجه بگیرم؟ توروخدا کسی میدونه جواب بده

تحت نظر دكتر اقدام كردي؟

منم تير سقط داشتم منتظرم پري بياد دلم خيلي مي خواد اقدام كنم

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تحت نظر دكتر اقدام كردي؟ منم تير سقط داشتم منتظرم پري بياد دلم خيلي مي خواد اقدام كنم

آره،چون بعد از قطع جلوگیری سه ماه پریود نشدم،با دارو که پریود شدم،بهم لتروزول و کتومیفن داد،سقط کردم،رفتم‌ چکاپ کامل،گفتن هیچ مشکلی نداره،سقطت هم طبیعیه،گفت که پریود شو و باز اقدام کن

آره،چون بعد از قطع جلوگیری سه ماه پریود نشدم،با دارو که پریود شدم،بهم لتروزول و کتومیفن داد،سقط کردم ...

ببخشيد چند هفته سقط كردي؟ 

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
پنج هفتگی

من ٨ هفته سقط كردم ساك بارداريم نامنظم بود و لكه بيني داشتم.ايشالا به زودي مامان ميشيم 🌹🌹

نیستم الان،چهارروزمونده به موعدم،ممکنه اصلن این ماه حامله شم؟

من پارسال همین موقع ۷ هفته بودم سقط شد.کلا یکماه جلوگیری داشتم 

ولی بخاطر مشکل شوهرم تا الان باردار نشدم.ولی اونا که بعد از من سقط کردن( چندتا آشنا)،الان ۷یا۸ ماهه باردارن

چرا سقط شد 

من دلیلش رو نفهمیدم.ولی همه گفتن بخاطر پیاده روی زیاد بود.روز تاسوعا ۳ ساعت روز عاشورا۳ ساعت با هییت رفتم بعدم رفتم دوش آبگرم ک خستگیم دراد بعد کلی پله بالا و پایین کردم.

شب شام غریبان سقط شد😭😭😭😭😭😭

دعا کنید برام باردار بشم.

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز