2777
2789
عنوان

دعا😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 30 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خرم خودتی 

نگار حالم خرابه

بخدا دارم از استرس میمیرم 

جان حسین ببخشید

مگه من چیکار کردم که اینجوری می‌کنی

خودتم خیلی وقتا میری و خبری ازت نیست ولی من بازم قربون صدقت میرم ولی من که دلیل دارم چرا نمیبخشی😭😭😭😭

ان شاالله ک هر کسی هر مشکلی داره حل بشه ان شاالله ک امام زمان خودش شفیع حاجاتتون بشه پیش خدا 

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت

سلام وقتتون بخیر۷۰هزار مرتبه سوره حمد نذر کردم تا الان۲۳هزارتاشو خوندم

میشه ارتون خواهش کنم به نیت همسرم احمد هرتعداد که درتوانتونه سوره حمد بخونید

اخه میگن دعای دسته جمعی خیلی حاجت میده

ممنون میشم حتی شده یه دونه بفرستید شاید خدا صدای شمارو شنید این گره کور از زندگی ما بازبشه فقط یه دنیا ممنونم اگه تعدادشو اطلاع بدید

الهی صد برابر خیر  و برکت سوره حمد برگرده توو زندگیتون🌱🥲🤍🕊🤲

سلام وقتتون بخیر۷۰هزار مرتبه سوره حمد نذر کردم تا الان۲۳هزارتاشو خوندم میشه ارتون خواهش کنم به نیت ...

سلام خوبید میتونم بپرسم چی شده  و چه ذکری برای چه مناسبتی میخواهی؟ چون میخوام کمکت کنم میپرسم تا ذکری یادت بدم وعملی انجام بدی که اهن وسنگ را اب کنه 

با یاد خدا دلها ارام میگیرد

سلام بله من پیش خانمی انجام دادم ایشون بصورت مجازی باهام ارتباط می گرفتن و از طریق شمع تراپی برام جهت از بین رفتن نیروهای سنگین و برای رزق و روزی کمک شایانی داشتند و بعد ها متوجه شدم چاکراهای بسته رو شناسایی میکنن و ب درخواست مراجعه کننده چاکرای بسته رو باز میکنن ایشون بی نظیرن چه کارهای دعایی شون چ مدیتیشن و انرژی درمانی شون از جمله (سرکتاب، طالع بینی ،گفتن رایزینگ ها،تناسخ ها,طالع بینی)

09105960058 خانم باران منکه عاشقشم و ب خیلی ها معرفی کردمشون