2777
2789
عنوان

فاصلا سنی خیلی کم بین بچه ها

99 بازدید | 9 پست

سلام خانما.من دخترم ۶ ماهشه.امروز بیبی چک گذاشتم مثبت بود😭😭دارم از استرس میمیرم.اخه میگن مادر و بچه کم خونی میگیرن و اینکه بچه ممکنه نارس باشه.و بعد اینا فاصله سنی انقد کم بنظرتون خیلی بده؟ کسی تجربه ای داره؟توروخدا هرکی چیزی میدونه بگه  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا چه ربطی به نارس بودنو کمخونی داره.

مبارکه.‌باهم بزرگ میشن.خودتو تقویت کن.فقط وقتی بچه دوم اومد سعی کنید به اولی کم توجه نشید‌

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.

تا ی مدت خیلی اذیت میشین بیشتر از همه خودت و بچه ی بزرگتر اما کوچیکه حدودا ۱/۵سالش ک بشه دیگه باهم بازی میکنن و خیلی حس خوبی داره من فاصله ی سنی بچه هام ۲ ساله الان کوچیکه ۱۴ ماهشه خوبه باهم بازی میکنن میخندن منم خداروشکر میکنم ک دومی اومد واقعا وجودش نعمت بزرگیه

ب دوس پسرتون میگین مای کینگ؟؟؟!!!خود فرحم شاه رو ممد صدا میکرد✋😐😂😂

سلام مامانا این یه برنامه هس که متناسب سن بچه هامون برنامه ریزی شده اونجا میتونید ازمادران هم سن وسال بچا هاتون سوال کنید قصه شعر تغذیه کودک و.......

من خودم عضوم پیشنهاد میکنم شماهم عضو شید

میتونید از لینک زیر دانلود کنید.

https://gahvare.net/i/5b0e5c6a1b49e

دكتر من بهم گفت بعد از سه ماه بدن مادر كاملا ريكاوري ميشه و ميتونه حامله بشه 

هيچ مشكلي نداره گلم خيليم عاالي بچه هات باهم بزرگ ميشن بزرگه هم تنها نميمونه و چون فاصلشونم كمه حسادت هم نميكنه 🤗🤗

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍