2821
2789
عنوان

شوهرم گفته

244 بازدید | 16 پست

تو رو باخودم شهرستان نمیبرم یعنی دیگه دوسم نداره؟یا عصبانی ک میشه همه چی میگی ارزش شو داره الان جدا بشم؟؟

مگر میشود زندگی ام را بهم ریخته آفریده باشد خدای دانه های انار ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان بری درخواست طلاق بدی ازت دلیل خواستن میخوای بگی منو با خودش نمیبره شهرستان؟

اونوقت نمیگن چن سالته عمویی؟😂

ببخشید خندم گرفت

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
الان بری درخواست طلاق بدی ازت دلیل خواستن میخوای بگی منو با خودش نمیبره شهرستان؟ اونوقت نمیگن چن سا ...

یعنی اینقد مسخره ست ؟؟؟

یعنی اینقد مسخره ست ؟؟؟

اره

فقط وقتی عصبانی میشه فحاشی میکنه؟

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
کو فحاشی؟ چرا جنایی میکنی قضیه رو؟ 

وا چرا گارد میگیری

خط دوم نوشتش مشکوک بود

اینجا همه زدن ب مسخره بازی

دقت کن جمله ای نوشتم پرسشی بود

اره فقط وقتی عصبانی میشه فحاشی میکنه؟

اره ،فخش ک نمیده مثلا میگه پسرعموت ب دردت میخورد ،وسایلاتو جمع کن برو الان ب بابات زنگ میزنم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز