2777
2789
عنوان

سلام🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 40 پست
مرسى واقعا خيلى خيلى لطف كردين❤️

عزیزم این حرفا چیه حلالی   

با دعاهای شما نی نی سایتی ها یبار به آرزوم رسیدم   میشه ایندفعه هم برای رسیدن به حاجتم و سلامتیم یه صلوات بفرستید... الهم صلی الله محمد و آل محمد ❤️ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم ببخشید تازه پستت دیدم  حلالت باشه گلم اگه تونستی برام دعا کن تو درسام موفق باشم

مرسى سلنا جون ، چشممم حتمااا❤️

✨واسه رسیدن منم به تنها آرزوم دعا کنید 🙏🏼مرسى❤️✨ 🌹 اللهم صل على محمد وآل محمد🌹 😌ناشنوا باش...وقتى همه از محال بودن آرزویت مى گویند😌 ⛈فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا : به یقین با (هر) سختی آسانی است! 🌤

عزیزم 

خدا دعاهات مستجاب کنه.

دعای منم مستجاب کنه  

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
عزیزم  خدا دعاهات مستجاب کنه. دعای منم مستجاب کنه    

ممنونم ايشالا هرچى ميخواين به بهترينش برسين❤️ حلالم ميكنيد؟!🥺

✨واسه رسیدن منم به تنها آرزوم دعا کنید 🙏🏼مرسى❤️✨ 🌹 اللهم صل على محمد وآل محمد🌹 😌ناشنوا باش...وقتى همه از محال بودن آرزویت مى گویند😌 ⛈فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا : به یقین با (هر) سختی آسانی است! 🌤
ممنونم ايشالا هرچى ميخواين به بهترينش برسين❤️ حلالم ميكنيد؟!🥺

حلالت باشه. عزیزم.

چقدر آدم خوبی هستین. شرمنده کردین 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
حلالت باشه. عزیزم. چقدر آدم خوبی هستین. شرمنده کردین 

يه دنياااا ممنونمممم ازتون ايشالا كه همين روزا به زودى زود به حاجتتون برسين❤️❤️❤️ اينطورى نگين شما لطف دارين به من ، من بدقولى كردم 😔 بازم ممنونم ازتون خيلى زياد 

يه دنياااا ممنونمممم ازتون ايشالا كه همين روزا به زودى زود به حاجتتون برسين❤️❤️❤️ اينطورى نگين شما ل ...

قربونت

کاش همه مثل شما بودن  

قربونت کاش همه مثل شما بودن    

❤️❤️❤️❤️❤️ شما خودت بهترينى مهربون❤️❤️❤️

اشکال نداره فراموش کردی و الانم قضاش رو بخون

آخه زمان داشت. قضاشو خوندم و از طرف هركسى سه بار ديگه خوندم ايشالا كه حقى به گردنم نمونه