2777
2789
میشه از خصوصیات من بگی ؟؟؟؟

قد بلند انگشتان باریک

گر نباشد حیا و درک و شعور، آدمی گاو میشود به مرور ،جان انسان که تربیت نشود ،آدمی طعنه میزند به ستور ،حیوانی پلشت و نکبت بار،که فقط میتوان شد از او‌دور،
میتونید بگید توی قسمت من چ ادمی هست؟؟ ویژگی های ظاهریشو بگید

۱۷۰قدش

تیپ معمولی اما فوق‌العاده از نظر شخصیت

تحصیلات مهندس

شغلش مهندس

گر نباشد حیا و درک و شعور، آدمی گاو میشود به مرور ،جان انسان که تربیت نشود ،آدمی طعنه میزند به ستور ،حیوانی پلشت و نکبت بار،که فقط میتوان شد از او‌دور،

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

قد بلند انگشتان باریک

ن ۱۶۰ قدم ولی انگشتم باریکه 

مرسی 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱 🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀 یک عدد خردادی مهربون😍❤️

بپرسید

لطفا بگو اونی که تو ذهنمه تقریبا چند وقت دیگه انجام میشه . شدنی که میدونم میشه . نمیخوام بگی دور یا نزدیک حدودا میخوام

مثلا چن روز . یا چن هفته .یا چن سال

لطفا بگو اونی که تو ذهنمه تقریبا چند وقت دیگه انجام میشه . شدنی که میدونم میشه . نمیخوام بگی دور یا ...

چهار هفته نهایتا

عزیزم من کی باردار میشم؟

آبان ماه

سلام میتونی بگی من کی باردارمیشم

سال دیگه