2821
2789
عنوان

خیانت شوهر....

1046 بازدید | 60 پست

سلام دوستان شوهرم چندهفته پیش موقعه ای که خواهرم خونمون بوده و من رفته بودم بیرون برای خونه چیزی بگیرم اخه مهمون میومدشوهرمم خونه نبود منم رفتم بیرون وقتی برگشتم شوهرم دیدم خونس خیلی تعجب کردم چون قرار بود دیرتر بیاد وقتی به قیافه خواهرم نگاه کردم یجوری خیلی ناراحت دلخور یه چی اذیتش میکرد ولی چون من مهمون داشتم همون شب اومده بود باهام کمک کنه ولی اتفاقی دیروز که خونه مامانم بودم به ابجیم گفتم بیا بریم خونمون بمون هرچی اصرار کزدم نیومد ولی  خواهر کوچیکم دستمو گرفت برد تو اتاق بهم گفت میدونی براچی نمیاد خونت؟منم گفتم نه براچی؟گفت شوهرت به ابجی گفته اگه دوست پسر نداری بیا با خودم باش هرچی هم بخوای بهت میدم خیلی عصبی شدم رفتم از مامانم پرسیدم که گفت اره شوهرت اینجوری گفته بهش بخاطر همین نمیاد خواهرم دختر خیلی خوبیه اصلا اهل این حرفا نبود شوهرم حتی یک وعده نمازش قضا نمیشه خیلی خوب رفتار میکنه منم چیزی براش کم نمیذارم نمیدونم چیکار کنم نمیدونم حالم خیلی گرفتس داغون نمیتونم درست فکر کنم لطفا راهنمایی کنید اینم بگم که شوهرم ۳۲ سالشه خواهرم ۱۵ سالشه ولی هیکلش به سنش نمیخوره 

به مو میرسه ولی پاره نمیشه خداکمک میکنه مطمعن باش😌

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰