2777
2789
عنوان

خاهرشوهرم گف شوهرت به زور داره باهات زندگی میکنه😔بدجور سوختم

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 58 پست
درکش چقدر سخته واقعا  چشم ندارن ببینم خوشی کسی رو خدا رو شکر من اینجور نیستن 😬😇 اخرش که چی ...

نه عزیزم کسی که وجدان نداشته باشه همه کار میکنه 

والا ماهم نزدیک ۲۰ ساله عروس داریم حتی اگه حرفی زده هم به برادرمون نگفتیم که اختلاف بینشون نیفته همیشه هم مثل خواهریم اختلاف همیشه هست بین ادمها اما اینکه چجوری بی دردسر حل شه مهمه

اما خاهر شوهر من حتی کاری که نکردم هم تهمت زد گفت کردی که شوهرمو بدبین کنه بهم

وای خدایا بعضی ازخواهرا چزا اینطورین؟؟مگه داداششونو دوست ندارن؟؟پس چرا از خوشبختیش خوشحال نمیشن؟اینا باید یه زنداداش باشه ک پدر داداششه رو در آره تا قدرشو بدونن جرئت نکنن بهش بگن بالا چشت ابروه

از درون آشفته و ظاهر چو کوهی استوار💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درکش چقدر سخته واقعا  چشم ندارن ببینم خوشی کسی رو خدا رو شکر من اینجور نیستن 😬😇 اخرش که چی ...

هعی خاهر...اینا اصلا قبول ندارن کارشون اشتباهه.

بعد ازین ک کلی بهم فحش داد و روم به روش باز شد‌  بهش گفتم آه من گرفته که شوهرت باهات این کارو کرد😏حقته...

گف برو بابا، اه من گرفته که شوهرت پیش همه میشینه بدتو میگه😐😐😐

یکی نیس بگه اگه حرفای مفت تو نبود منو شوهرم الان باهم خوب بودیم 

واقعا گناه کبیره س؟ خداکنه... چون در اون صورت با خدا طرفه، من ک نمیبخشمش...نمیدونم چه طور شب راحت ...

بله کسی که بین زن و شوهر حرفی بزنه که باهم اختلاف پیدا کنن گناه کبیره مرتکب شده

اما اگه کسی از خدا چیزی سرش بشه نمیکنه این کارارو

چرا دل. اون دختر سوزوندی  اونا خودشون  دلشون سوخته بود و بخاطر مشکلاتی که داشتند پرخاشگر ...

شوهرش ۷-۸ ماهه ک خیانت کرده و همشونم خبر دارن...اتفاقا ازون موقعم اخلاقشون باهام بد تر شده بود، دخترش هی حرف میبرد میاورد ک مارو بندازه به جون هم...منم دیگه داغ کردم اون حرفو زدم.

حق نداره بخاطر بلایی ک سر خودش اومده با حرفای زندگی مارم خراب کنه...

هعی خاهر...اینا اصلا قبول ندارن کارشون اشتباهه. بعد ازین ک کلی بهم فحش داد و روم به روش باز شد‌ &nb ...

مطمئن باش خدا جواب شو میده با همون دختری که میخنده بهت فقط صبر کن

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
نمیخام دشمن شاد کنم😞ولی بحث پیش میاد، شوهره احمق منم میره یه راست پیش خونوادش چرت و پرت میگه از من

واسه این میگن تابه بلوغ عقلی نرسیدید ازدواج نکنید

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

وای خدایا بعضی ازخواهرا چزا اینطورین؟؟مگه داداششونو دوست ندارن؟؟پس چرا از خوشبختیش خوشحال نمیشن؟اینا ...

اره واقعا..

حالا برعکس زندایی خودم یجوری همرو نقره داغ میکنه ک جرات نداره کسی باهاش هم کلام شه..یجوری ابروریزی میکنه و شوهرشو میندازه به جون همه ک بیا و ببین..

برعکس نه مامانم زبونه دوبه هم زنی داره  نه خالم،همیشه م بهش میگم اگه یبار جوابشو میدادی اینجوری پرو نمیشد😕

خداشاهده ۹۰ درصد دعواهامون این افریطه س.... تا وقتی خونه مادرشوهرم زندگی میکردیم هفته ای یبار مارو ...

فقط خدا به داد بچه هاش برسه که همون بلا سر بچه هاش میاد اونوقت که به دخترش بگی این ها همه دست پخت مادرشون هست اونقدر که تو زندگی شماها موش دوونده