2777
2789
عنوان

خاهرشوهرم گف شوهرت به زور داره باهات زندگی میکنه😔بدجور سوختم

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 58 پست
😞😞اه خاک بر سرم ک همونجا نتونستم هیچی بهش بگم

دور از جونت دختر 

خودش قد کافی سوخته مطمئن باش 

سعی کن فعلا اروم رفتار کنی 

سنگین و ساکت 

به دور از دغدغه و حاشیه 

خودتم حرص نخور الکی

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی میسوزم زنیکه به شوهرم گف چرا حرفامو به اون دختره ی هفت پشت غریبه که ازش حالم بهم میخوره زدی ...

به نظر منکه همش حسادته من خودمم همه اختلافای زندگیم بخاطر رفتار بده خانواده شوهرمه

منم اعصابم بهم ریخته بخاطر اینکه مدام یاد رفتارها و حرفاشون میفتم 

تازه خودشونو فرشته میدونن و میگن من بدم خدا خودش فقط جوابشونو بده چون اختلاف انداختن بین زن و شوهر گناه کبیرست

خوب زندگی برادرش هم بخوره چه سودی بهش میرسه  یه زنداداش مهربون داشته باشی بهتره تا یه دشمن داش ...

خاهرشوهره من یه ادمیه که هر وقت شوهرم باهام بد کرد از ته دل خوشحال شد،دلیلشم واقعا نمیدونم...شاید بخاطر ذات خرابشونه

اونروز ک گفت شوهرت به زور تحملت میکنه بعدش قاه قاه با دخترش خندیدن....همچین ادمیه لعنتی😒

و

خاهرشوهره من یه ادمیه که هر وقت شوهرم باهام بد کرد از ته دل خوشحال شد،دلیلشم واقعا نمیدونم...شاید بخ ...

یا خود خدا 

واقعا روانیه پس 

دوری کن ازش واقعا 

دلیل تمام جنگ هاتون پس اینه شک نکن

نمیخام دشمن شاد کنم😞ولی بحث پیش میاد، شوهره احمق منم میره یه راست پیش خونوادش چرت و پرت میگه از من

با شوهرت حرف بزن بگو  همه بحث و دعوا دارن،، لطفا بحثمون رو به کسی نگو حتی خانوادت منم نمیگم که اگه بعدش باهم خوب شدیم حرف دیگران آزارمون نده

نرم افزار جاسوسی به منم بده لازمم

اون انتر خانوم جاسوسی میخاست، فکر کرده بود من مخ کامپیوترم😐چون از همشون بیشتر سردرمیارم از گوشی...

ولی من بهش یه نرم افزار ظبط مکالمه دادم، 

Call recorder, اگرم ضبط شه دیگه نمیتونه کسی پاک کنه از تو نرم افزار‌ ، و اگرم کلا نرم افزارشو پاک کنه میتونی بری تو فایلا ، ضبط شده هارو پیداکنی،

یه نرم افزار دیگم هست، عکسش یه ماشین حسابه، اون نرم افزارارو مخفی میکنه، ضبط مکالمرو توش مخفی کن  شوهرت نبینه

خوب زندگی برادرش هم بخوره چه سودی بهش میرسه  یه زنداداش مهربون داشته باشی بهتره تا یه دشمن داش ...

مریضن 

بخدا خواهر شوهر من همه رو به جون من انداخت همش از من ایراد گرفت حتی پیام زده بود بهش که زنت دروغگوعه میخاد مارو بجون هم بندازه نباید به حرفاش گوش کنی اول باید به حرفای من گوش میکردی

من نمیدونم اینهمه دشمنی از کجا میاد با اینکه میدونن اختلاف بندازن اعصاب برادرشونم خورد میشه بازم کار خودشونو میکنن

منم خیلی میسوزم زنیکه به شوهرم گف چرا حرفامو به اون دختره ی هفت پشت غریبه که ازش حالم بهم میخوره زدی ...

معلومه دلش از جای دیگه پر بود 

بنظرم اینجور آدمارو فقط باید با بی محلی بسوزونی

به نظر منکه همش حسادته من خودمم همه اختلافای زندگیم بخاطر رفتار بده خانواده شوهرمه منم اعصابم بهم ر ...

واقعا گناه کبیره س؟

خداکنه...

چون در اون صورت با خدا طرفه، من ک نمیبخشمش...نمیدونم چه طور شب راحت کپه مرگشو میزاره😁

مریضن  بخدا خواهر شوهر من همه رو به جون من انداخت همش از من ایراد گرفت حتی پیام زده بود بهش که ...

درکش چقدر سخته واقعا 

چشم ندارن ببینم خوشی کسی رو

خدا رو شکر من اینجور نیستن 😬😇

اخرش که چی به چی برسن 

نمیگن خودمونم دختر داریم سرمون میارن

یا خود خدا  واقعا روانیه پس  دوری کن ازش واقعا  دلیل تمام جنگ هاتون پس اینه شک نکن

خداشاهده ۹۰ درصد دعواهامون این افریطه س....

تا وقتی خونه مادرشوهرم زندگی میکردیم هفته ای یبار مارو میدید، یه حرفی میزد به شوهرم، مینداختش به جون من..

باهم 4 روز قهر میشدیم، دوباره هفته ی بعد میومد و روز از نو😐

مریضن  بخدا خواهر شوهر من همه رو به جون من انداخت همش از من ایراد گرفت حتی پیام زده بود بهش که ...

وای دختر چه قدر حرفا و کارای خاهرشوهرت شبیه اینه زنیکه س😳

اینم کلی دروغ میبنده به من و تهمت میزنه، خدا ازش نگذره...

جریان یکم پیچ داره😞طولانیه دخترش داشت حرف میبرد میاورد، میگف شوهرت گفته فعلان ، گفته بهمان منم گف ...

چرا دل. اون دختر سوزوندی 

اونا خودشون  دلشون سوخته بود و بخاطر مشکلاتی که داشتند پرخاشگر شده

شاد شادم