2777
2789
عنوان

خاهرشوهرم گف شوهرت به زور داره باهات زندگی میکنه😔بدجور سوختم

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 58 پست
خواهر شوهر منم همینطوره از روز اولی که ماعقد کردیم همینجور بیخودی بامن دشمنه با اینکه از نظر قیافه ا ...

اخ اخ اینم همینجوریه یه پا اشغال😒

ولی فرقش اینه شوهرم زبون نداره، اینا یه متر زبون دارن، اونم جلوشون ساکت میشینه هیچب نمیگه،

با این کاراش دلم میخاد قط رابطه کنیم ولی نمیشه😢اینا ولکن نیستن ،هی میخان گند بزنن

خیلی دلم میهاد ،ولی شوهرم هر روز یه حرفی میزنه، باهم خوبیم میگه  گور بابای خاهرم.باهم بد میشیم ...

سعی کن دشمن شاد نباشی عزیزم 

خوب باش به شوهرت همیشه تا کور شود هر آن کس نتواند دید

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن دشمن شاد نباشی عزیزم  خوب باش به شوهرت همیشه تا کور شود هر آن کس نتواند دید

نمیخام دشمن شاد کنم😞ولی بحث پیش میاد، شوهره احمق منم میره یه راست پیش خونوادش چرت و پرت میگه از من

چرا منم شده😞ولی اخه چرا به خاهرش گفته وقتی میدونه میاد میزاره کف دست من

ببین بعضی وقتها ادم کله اش از کار میفته فقط به شوهرت بگو که دیگه غلط بکنه از این حرفها به خواهرش بگه

نمیخام دشمن شاد کنم😞ولی بحث پیش میاد، شوهره احمق منم میره یه راست پیش خونوادش چرت و پرت میگه از من

نذار بگه بگو بعدش توف بالا سر خودته 

منو میزنن تو سر خودت پس هر اتفاقی پیش بیاد بین خودمون بذار باشه 

نهایت ما با همیم میمونیم 

خواهرت که چسبیده به شوهرش 

زندگییه خودتو بچسب شوهر جان

اخ اخ اینم همینجوریه یه پا اشغال😒 ولی فرقش اینه شوهرم زبون نداره، اینا یه متر زبون دارن، اونم جلوش ...

شوهرمنم از پس زبونشون بر نمیاد باور کن اینقدر اتیش بپا کرده تو زندگیم از خدا نمیترسه منم همش حرفها و کاراشون جلو چشممه ببین ادم چقدر میسوزه که یک ادمی که سرتاپاش ایراده و قیافه نداره از قیافه ادم ایراد بگیره اصلا میخاد بمیره ازحسودی که کسی از من تعریف کنه با اینکه ۱۲ سال بزرگتره ازم 

حرف من روش اثر نداره .خودمو بکشمم گوش نمیده

پس 

برات مهم نباشه حرف خواهرشوهرت بگو باشه به زور منو تحما میکنه شما خوشحال باش چون من که خوشحالم 💕💕💕

زندگی ارزش ناراحتی نداره بی خیال

شوهرمنم از پس زبونشون بر نمیاد باور کن اینقدر اتیش بپا کرده تو زندگیم از خدا نمیترسه منم همش حرفها و ...

منم خیلی میسوزم زنیکه به شوهرم گف چرا حرفامو به اون دختره ی هفت پشت غریبه که ازش حالم بهم میخوره زدی😳😳😳

اصن موندم این همه نفرت از کجا میاد؟ رو چ حساب ازم بدش میاد 

نذار بگه بگو بعدش توف بالا سر خودته  منو میزنن تو سر خودت پس هر اتفاقی پیش بیاد بین خودمون بذا ...

خودشونم نخوان بگن با هزار ترفند از زیر زبونشون میکشن 

کسی که بی حیا باشه و از خدا نترسه همه کار میکنه

خودشونم نخوان بگن با هزار ترفند از زیر زبونشون میکشن  کسی که بی حیا باشه و از خدا نترسه همه کا ...

خوب زندگی برادرش هم بخوره چه سودی بهش میرسه 

یه زنداداش مهربون داشته باشی بهتره تا یه دشمن داشته باشی واقعا قابل درک نیس