2777
2789
عنوان

ترس از طلاق !!!

1093 بازدید | 19 پست

چرا ما زنا از طلاق گرفتن میترسیم؟ چرا یه عمر بدبختی رو میخوایم تحمل کنیم ولی با همونایی که باعث و بانی بدبختی هان باید بمونیم؟!به نظرم بیشترین ظلم رو خودمون داریم به خودمون میکنیم...یه پایان تلخ بهتر از تلخی بی پایانه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اللن این مشکل خودته یا بقیه؟ 

امروز چرا همه درد جامعه رو گرفتن؟ نشستن غصه بقیع رو میخورن؟🤔 یکی میگه چرا بقیه بجه میارن. یکی میگه چرا طلاق نمیگیرن. چ خبره

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

میدونی واقعا شرایط هر کسی فرق داره تا تو این موقعیت نباشیم نمیتونیم چیزی بگیم الان من دارم جدا میشم چون خانوادم حامیم هستن بچه ندارم واز لحاظ مالی اگیم ولی یکی هس بچه داره حمایت خانوادشو نداره از لحاظ مالی اکی نیس پس نمیشه واسه همه یه نسخه پیچید

واقعا طلاق نیاز به تبلیغ نداره شما نگران نباش الان خیلی راحت همه دارن طلاق میگیرن ....

از ۹۰ ٪ کسایی که طلاق گرفتن بپرسی پشیمونن از کارشون و میگن اون زندگی رو میشد درست کرد بعضیا بهشون میگی بالای چشمت ابرو طلاق میگیرن

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 

چون تو جامعه ما زنان مطلقه جایگاه و حقوقشون خیلی میاد پایین .یا بقیه با یه چشم دیگه بهش نگاه میکنن پشت سرش حرف میزنن و...پس بعضی از خانومها با زندگی سخت به اجبار میمونن.چون از عواقبش میترسن واقعا ترسناک هم هست.

نمیدونم شاید اون خانما بعد طلاق حامی ندارن مستقلم نیستن یا میترسن بچشونو شوهر بی لیاقتشون سرپرستی کن ...

کاش خانواده ها انقد حالیشون میشد که آدم که طلاق میگره قتل انجام نداده،مریض نبوده که میخواد طلاق بگیره،وقتی کسی کابوس شب و روزت میشه بهتره ازش بکنی 

میدونی واقعا شرایط هر کسی فرق داره تا تو این موقعیت نباشیم نمیتونیم چیزی بگیم الان من دارم جدا میشم ...

حمایت مالی رو من متوجه نمیشم،قبلا که این دختر عروسی نکرده بود هم داشتن خرجشو میدادن الان هم همونه فقط یه مدت کوتاهی رفته مسافرت برگشته انگاری،فقط نیاز به حمایت معنوی ....

واقعا طلاق نیاز به تبلیغ نداره شما نگران نباش الان خیلی راحت همه دارن طلاق میگیرن .... از ۹۰ ...

این ۹۰ درصد رو از کجا آوردی؟!

اگر هم پشیمون هستن به خاطر عدم حمایت ها و بی پشتوانه بودن از جانب خانواده(پدر و مادر و برادر...)هست

مگه طلاق چیز خوبی هست ادم وقتی میره توی یه زندگی باید تا آخرش بره جز اینکه واقعا زن یا مرد یه مشکل ا ...

حتی اگه اون راه و مسیر اشتباه باشه؟

حتی اگه همسر معتاد باشه،

دست بزن داشته باشه

بی احساس و سرد باشه

و....

این ۹۰ درصد رو از کجا آوردی؟! اگر هم پشیمون هستن به خاطر عدم حمایت ها و بی پشتوانه بودن از جانب خان ...

برای اینکه با واقعیت رو به رو میشن  پشیمون میشن دیگه واقعیت اینه چه بخوایم چه نخوایم.....

الان دختر مجرد که سنش بالای ۳۰ سال شده انقد که از پدر و مادر طعنه میشنوه از غریبه نمیشنوه تا چه رسد طلاق 

از طرفی هم هر کسی رو بگی یه ایراداتی داره حالا همه چیز که نباید گل و بلبل باشه تا تکون میخورن طلاق طلاق طلاق

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
حتی اگه اون راه و مسیر اشتباه باشه؟ حتی اگه همسر معتاد باشه، دست بزن داشته باشه بی احساس و سرد با ...

گفتم که اگر طرف معتاد باشه دست بزن داشته باشه نمیشه زندگی کرد 

ولی نه برای هر چیزجزئی مثلا من دختر عمم  شوهرش نه معتاد بود نه چیزی بعد ۲۰ سال زندگی طلاق گرفت میگیم چرا میگه سر کار نمی رفت گفتم این بنده خدا که همش سر کار بودکارمند اداره آب بود عصرها با تاکسی مسافر کشی میکرد خودمون چند بار دیدیم  بعضی ها نمیتونن آروم  زندگی کنن