2777
2789
عنوان

🙁😟 دردسر شد☹🙁😟

146 بازدید | 11 پست

سلام خانوما من میخوام نام کاربریمو تغییر بدم یا حداقل بتونم بعضی تایپیکارو پاک کنم چرا این اجازه رو نمیدن تو نینی سایت آخه .... خواهش میکنم راهنمایی کنید

نمیشه دیگه راهنمایی شدی ما رو هم راهنمایی کن😊

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

تنها راهش اینه که یه کاری کنی که بترکی بعد از اول بیای

بیاین همه با هم یه کودتا کنیم و قدرت رو تو سایت به دست بگیریم تا حقمونو پس بگیریم

تکبیر 

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️

چون مدیرانِ سایت؛ فقط منفعتِ سایت براشون مهمه نه کاربرها...

البته که کم کم متوجه اشتباهشون میشن...

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

منم معضلم شده... یه جای نام کاربریمو جا اتداختم و تایپ نکردم ونمیتونم درستش کنم

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️

چیکار باید بکنم بترکم؟

نی نی یار رو تگ کن بگو کاربریمو حذف کن