2777
2789
عنوان

کنکوری ها بیاین 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 22 پست
نه من واقعا نیاز دارم ب مشاور

من حرفمو زدم هزطور خودتون مایلین توی همین سایتم خیلیا میخوان مثلا دانش آموز بر بزنن

من تخمین رتبه زدم امسال با خیلی کمتر گرفتن با توجه به کارنامه های پارستل دندون اصفهان میارم بدون هیییییچ هیییییچ مشاوری

موفق باشی عزیزم

nothing...🎃

کلا مشاوره های بیرون گندن چون تعداد دانش اموزشون زیاده 

من سه سال پشت کنکورم 

سال اول رتبم شد 4800 سال دوم 3700 انسال هم موتوم 

ببینم چی میاد 

من دیگه ته همه کارا رو دراوردم از کلاس و مشاوره و کتاب و روش درس خوندن و اینا 

بیا من بهت مشاوره میدم برنامه هم میدم انگیزه هم میدم هرچقدر اونا میگیرن نصفش رو میگیرم 

خواستی بیا ماه اول اگر راضی بودی بعد پول بده

اابته مشاور معجزه نمیکنه ولی خب رو تک تک مباحث میتونم کمکت کنم

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدون مشاور نمیتونی؟ من مطلقا مشاورارو قبول ندارم

مهم خودتی 

مشاور اونقدر کمک نمیکنه 

ولی واسه کسی که سال اولش و واقعا سردرگمه میتونه راه رو از چاه نشون بده همین والا خودت باید تلاش کنی

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
عزیزم من تجربی ام 

منم تجربیم

کلا مشاوره های بیرون گندن چون تعداد دانش اموزشون زیاده  من سه سال پشت کنکورم  سال اول رت ...

سلام من تخصصیام ضعیفه و مخصوصا شیمیو با درسنامه هم نمیتونم تست بزنم بنظرت کلاسای تاملند خوبن؟

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید...غیر از این بغض که در راه گلو سد شده است  کاربری جدید نیستم ...قبلی پوکید  تو استوریاتون غذا میزارید؟؟؟بابا خوش به حالتون غذا میخورید منکه تا حالا نخوردم...  لاناتیا چاقد شاما با کالاسید  
سلام من تخصصیام ضعیفه و مخصوصا شیمیو با درسنامه هم نمیتونم تست بزنم بنظرت کلاسای تاملند خوبن؟

من تاملند رو تدیدم پس نظری ندارم