2777
2789
عنوان

دل درد نـــــی نـــــی.....

15131 بازدید | 15 پست
نـــی نــــی دلــــش مــی پیچــــه
جــــوری کــــه صــــدای قـــل قـــل شکمــــش رو مـــن میــــشنوم

دیروز غــــذای پـــر حـــبوباتــــی خوردم

نـــی نــــی 20 روزه س

چیـــــکار کنــــم چــــی بهـــش بـــــدم???...

اسهـــــال هــــم شده کمـــــــک....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روژان جان این که تو دیدی اسهال نیست بچه ها پی پی شون اینجوریه بچه من الان دو ماهشه هنوز اگه تو ببینی میگی اسهال داره برای دل دردشم من گریپ میچرو هرباکر رو امتحان کردم مثل آب بود که می خورد اصلا اثر نداشت یه دوره ایه که باید طی شه بیخودی خودتو نگران نکن
عزیزم حتما بعد از شیر صاف نگهش دار و پشتش بزن10-5 دقیقه تا باد گلو بزنه بعد هم می تونی شکم نی نی رو دورانی در جهت عقربه ساعت اروم ماساژ بدی موقع خواب هم نی نی رو روی شکم بخوابون البته هی چک کن روی بینی و دهنش پوشیده نشده باشه با این کارا نفخ و قل قل دل نی نی خیلی بهتر میشه اگر هم بیتابی کرد حوله گرم رو شکمش بذار بعد از یک ماهگی قطره اینفاکول یا کولیکز بده خیلی خوبه دکتر نی نی من گفت گریپمیکسچر و این چیزا نده یه دوره ای داره بعد 4-5 ماه خوب میشه در ضمن وقتی میگن اسهال که سه روز مداوم و به دفعات زیاد شکم نی نی کار کرده باشه
عزیزم اولا که نباید تا 4 ماهگی غذاهای نفاخ بخوری....چون هر چی شما بخوری مستقیما رو شیرت و بعد روی بچه اثر داره.
الانم تا می تونی چایی نبات بخور....و رو مواد غذایی که میخوای بخوری خیلی دقت داشته باش تا نی نی اذیت نشه
هر چند تا 3-4 ماهگی این نفخ و صدای شکم تو بچه ها زیاده
چرا نباید گریپ میکسچر داد چه مشکلی داره من میدم نینی 2 ماهشه تقریبا واقعا اثر داشته با هرباکر و دایمتیکون خوب نشد ولی با این خیلی بهتره دیگه قل قل نمیکنه یا خیلی کم میکنه البته خارجیشو خوب بود ایرانیش مثل آب بود . در ضمن خواب آور هم هست

راستی کولیک با دل درد فرق میکنه ؟ میشه بگین چه فرقی داره ؟
سلام شایلان جون...

کولیک همون دل درده که معمولا از حوالی غروب شروع میشه... دل درد شدیده... نی نی اصلا اروم و قرار نداره. گریه های شدید داره... اگه کولیک باشه تقریبا هر شبه.. و دارو هم خیلی اثر نداره .. معمولا هم تا 3 ماه طول میکشه تا خوب بشه..
سلام

راهکاری که خانم elli فرمودند خیلی خوب هست؛ فقط مراقب کمر و گردن نی نی تون باشید

ماساژ درمانی هم در این باب خیلی کار آمد هست که از کتاب دایره المعارفی برای نگهداری از کودکان ارجاع می دم

برای دانلود به یکی از دو لینک زیر مراجعه بفرمایید

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=64313&PageNumber=6

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=114220&PageNumber=6

اگر دانلود می فرمایید چون کتاب دانلود شده از نظر عکس ها یک کم ناقص هست به ابتدای صفحه 53 و اگر از طریق ای میل کتاب را دریاف می کنید به صفحه 69 خواص درمانی ماساژ مراجعه بفرمایید

التماس دعا