سلام خانوما.دیروز مادرشوهرم اومده بود خونمون.بعد من به خاطر کرونا وسواس گرفتم بعد دیروز تیکشو بهم اومد بهم گفت تو نه ماه این طوری پس کی درست میشی.خیلی ناراحتم انگار به اون سخت گذشته من وسواس دارم برای من سخته.به نظرتون چندروزی باهاش در تماس نباشم بده؟
ببین اگه این حرفو مادرت میزد واکنشت چی بود؟ ی چیزی گفته دیگه زیاد اهمیت نده ب این حرفا والا ب ماهم کم تیکه ننداختن اما اگه قرار باشه ب هر چیز واکنش نشون بدی زود داغون میشی
نه عزیزم ب دل نگیر شاید لحنش خوب نبوده ولی خدایی توهین یا حرف زشتی نزده بخاطر خودت گفته
علی؟!!!!! همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولینبار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
نه هیچ جا بی دعوت نمیره چون یه علطی کردم از ساختمونشون اومدم بیرون هی میخواد بیاد این خونمو ببینه شبم بخوابه!!یه ذره راه رو منم گفتم هر وقت دو هفته رعایت کردید بیاید یه سر الان نمیشه یه روز گفته بود شام میایم به شوهرم
دقیقا شوهر منم میگه تا کی میخوای ادامه بدی.من فقط ترسم از سطوح
من یا دارم اب و وایتکس استفاده میکنم یا الکل وسایلا رو میشوروم رپزی دپبار لباسا هاشو میشورن خسته شدم خودمم
بخدا من نمیدونم اینا که میرن مسافرت چطوری میرن ترس ندارن من از زمانی که کرونا امده بخدا نه خونه خواهرم اینا یا دختر عموم اینا هیچ کس نرفتم یعنی هیچ کدوم جای نمیریم
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
من شوهرم تو یه جا کار میکنه اگه ماسک نزنن جریمه میشن و در صورت تکرار اخراج هی میگم خداخیرشون بده کا ...
خوشبحالت شوهر من کارش ازاد هست ماسک میزنن ولی چه ماسکی همش با هم چایی میحپرن غذا میخورن بیشترم ویش اوناست من نابود شدم
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
من یا دارم اب و وایتکس استفاده میکنم یا الکل وسایلا رو میشوروم رپزی دپبار لباسا هاشو میشورن خسته شدم ...
دفیقا منم.من دارم میبینم کسی رو که اصلا رعایت نمیکنه نمیدونه الکل چیه اصلا مبتلا نشده.من که خیلی مشکل گوشت و مرغ دارم وقتی میخوام دست بزنم بهش انکار دارم به خود کرونا دست میزنم.
دفیقا منم.من دارم میبینم کسی رو که اصلا رعایت نمیکنه نمیدونه الکل چیه اصلا مبتلا نشده.من که خیلی مشک ...
وای من همش تو حیاط ظرف و لباس میشورم بعد کل حیاط رو با اب وایتکس میشورم که کرونا نباشه
تو حیاط تمام لباس هاشو ویدم در میاره بعد میدم پاشو بشوره بعد هم یه سفره یه بار مصرف پهن میکنم تا در حمام اون پلاستیک و میندازم بیرون نابود شدم
چثدر ما خانوما باید حرص بخوریم.تو این کرونا فقط به خاتوما سخت میگذره هرچی میخرن باید بشورن چند ساعت ...
من چکمهمیپوشم کل حیاط رو میشورم بعذ از هر بار که شوهذم میاد اصلا نمیتونم لباس هاشو بپدازم تو ماشین
وای من همش تو حیاط ظرف و لباس میشورم بعد کل حیاط رو با اب وایتکس میشورم که کرونا نباشه تو حیا ...
من اولش به شوهرم خیلی گیر میدادم قهر کرد باهام چند روزی دیگه کاری باهاش ندارم فقط گفتم هرکاری میکنی بیرون خونه میای تمیز بیا.والا میگن نود درصد انتقال فرد به فرد .حالا ما گیر دادیم به سطح و سطوح فقط ده درصده
منم میندازم بعد انقدر پودر میریزم که کف کنه.شوهرم دیگه نمیزاره اینکارو کنم میگه لباسامو خراب کردی
وای من تمام شلوار و پیراهنشو نابود کردم کفشاش هم میشورم هر روز اونمبا چکمه میپوشم میفتم به جونشون
اگر بنذازم تو ماشین حس بدی پیدا میکنم
شوهزم میگه ماشین حسابی استراحت میکنه