2777
2789
عنوان

کیا جاری دارن

1111 بازدید | 30 پست

از این تایپکای مادرشوهری خانواده شوهری اصلا خوشم نمیاد کاری ب نسبتش ندارم دلم خیلی از بدجنسی طرف بعنوان یه آدم گرفته بود اومدم دردو دل دلم نمیخواد با خانوادم این حرفارو بزنم اهلش نیستم..جاریم از من بزرگتره ۱۵ سال تقریبا بعد همش از مادرشوهرم بد میگفت همش میگفت پشت سرم چی میگه منه خنگ ساده هم هیچوقت جرعت نکردم ب مادرشوهرم بگم ک ببینم کی حرف درستو میزنه،همیشه من از غذای مادرشوهرم تعریف میکردم جاریم میگفت چرا تعریف میکنی مگه اون از دستپخت ما تعریف میکنه..بعد وقتایی ک من پیششون نبودم ولی صداشونو میشنیدم ب مادرشوهرم میگفت مامان فلان چیزه خیلی خوب شده بود😐😐

ب من میگفت چرا بهشون زنگ میزنی بدختی خودتو کوچیک نکن مامان همیشه ب من میزنه و فلان حالا ک دستش واسم رو شده فهمیدم ک اون همش ب مادر شوهرم واسه خودشیرینی زنگ میزده اوتوقت منو چجوری پر میکرد..من ک ازش نمیگذرم هیچوقت چ چیزاز ازش دیدم ولی بازم محبت کردم (خواهشا توهین نکنین)چون اهل این کارای خاله زنکی نیستم ک بخوام عین جاریم باشم،،همه هدفش اینه ک منو پیش مادرشوهرم اینا کوچیک کنه خودش بزرگ خیلی هم پرتوقع مثلا اگ زنگ نزنی بهش سریع قهر میکنه و دلخور میشه 😶😶واقعا میگن خوبی ک از حد بگذرد نادان خیال بد کند همینه 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بببخشید طولانی شد این چشمه ای کوچیک از کاراش بود 😂😂بماند ک چه اتفاقایی افتاد میگم نسبتش مهم نیست فقط ی ادم چقدر میتونه بدجنس باشه 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منه بدبختم جاری دارم.داره طلاق میگیره.بودنش ی جور بدبختی برام داشت.نبودنش ی جور بدبختیه دیگه

ول کن هیچوقت رو این ادما حساب نکن..من رو سادگیم اونو عین خواهرم میدونستم ولی فهمیدم همه حرفاش فقط کلک زدن ب من بود 

منه بدبختم جاری دارم.داره طلاق میگیره.بودنش ی جور بدبختی برام داشت.نبودنش ی جور بدبختیه دیگه

خخ چرا نبودنش؟

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍

این دقیقا کپی جاری منه 

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹
رفت و امدتو باهاش کم کن ب حرفاشم اهمیت نده،جاری منم اینطور بود بدتر خودش کوچیک شد و از چشم همه افتاد

مادرشوهرم عممه میدونه ک اون اخلاقش خوب نیست اوووه انقدر باهم درگیر بودن ک نگو ولی جدیدا نمیدونم باز جاریم از من چی گفته ک طرف جاریمه..واسم مهم نیست خوشحالم ک من عین اون بدجنس نیستم ب حساب خودش اون خیلی منطقیه 

اصلا دلم نمیخواست ازش چیزی بگم ولی این اخیر انقدر دلم گرفته ک اومدم اینجا دردو دل کنم ناراحتم یاد همه بدیاش افتادم دلم گرفت چقدر من بهش محبت کردم بشکنه این دست 

جاری منم اینجوریه تازه بدتر 15  16 سالم ازم بزرگتره نمیدونم چجور خجالت نمیکشه 😶☹️

اره من همیشه میگم اون بزرگتر از منه باید بیخیال این چیزا بشه ولی ذاتش اینطوریه