2777
2789
عنوان

دیونه شدم 😢

196 بازدید | 8 پست

خانوما من ی مدته احساس میکنم همه چی کثیفه مثلا میرم بیرون عمش فکرم تو خونس برسم خونه مثلا گلیم فرشو بشورم یا یخچالو تمیز کنم یا ظرفارو بشورم میرسم خونه اصلا حوصله هیچ کاریو ندارم ولی فکرم کلا درگیره مثلا جارو میکشم میگم ن این جارو تمیز نکرد باس درس حسابی تمیز کنم یا طی میکشم میگم ن تمیز نمیشه با وایتکس کف خونه رو تمیز کنم 😑چیکار کنم کمکم کنید تورخدا 

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهش اعتناه نکن اگه قبلش تمیز کردی.... وسواس نگیری

😢نمدونم باید چیکار کنم 

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..
این مشکل همیشگی منه مخصوصا حساسیتم رو سرویس بهداشتیه هرباری که برم کامل میشورم بازم فکرمیکنم کثیفه

منم همونجوری شدم تمیز میکنم میگم ن تمیز نشد دوباره تمیز میکنم یا هرروز میشورم میگم فردایشش تمیزتر میشورم 

اگ اینجوری بودین و خوب شدین بهم کمک کنید 😢چیکار کردین من مشکلی با کار کردن ندارم ولی همینک همه جا فکرمو مشغول خودش کرده بهمم میریزه 

حالا خوبه من کار خونه دوست دارم ولی در کل رومخه

😑خیلی بده