2777
2789
عنوان

به نام خدا.من قاتل یه بچه ام😐

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 80 پست
ممنووون😂♥️ قدرت تازه کشف شدسسس😎😂 قبلنا خواب آینده رو میدیدم..هرررر چی میخواس اتفاق بیفته رو از ...

جدییی میگی؟؟؟😳

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
یه نعمت خدادایه ازش کسب درامد کن🤣🤣🤣🤣

آرهههه حتما😂😂😂😂

قبلنا تو پست بالا گفتم..خواب آینده رو میدیدم.خالم پرسید الان تو خواب اینجا رو دیده بودی کنار هم نشسته بودیم؟گفتم آره..گفت بگو شرت بچه من چه رنگیه بهت صد تومن میدم😂😂😂😂دیگ درست گفتم مجبور شد صد بده😂😂😂برا این قدرتم باید یه بیزینس آدم کشی راه بندازم😂

قایقی خواهم ساخت...دور میشوم از اعتیاد به نینی سایت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنووون😂♥️ قدرت تازه کشف شدسسس😎😂 قبلنا خواب آینده رو میدیدم..هرررر چی میخواس اتفاق بیفته رو از ...

🤣🤣یاد مادر شیرفرهاد تو برره افتادم که میخوابید خواب میدید🤣🤣🤣

خسته از تمام دنیا💔
آرهههه حتما😂😂😂😂 قبلنا تو پست بالا گفتم..خواب آینده رو میدیدم.خالم پرسید الان تو خواب اینجا رو د ...

🤣🤣🤣🤣جان خودت بخواب برا من خواب ببین ببینم این جاده خرابم به کجا قراره برسه🤣

خسته از تمام دنیا💔
عااا دیگه سوخت اون:(😂😂😂

این یکیو حواست باشه نپره

از داییت اینا بپرس دشمن اینا نداره خدمتش برسی😂

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
🤣🤣🤣🤣جان خودت بخواب برا من خواب ببین ببینم این جاده خرابم به کجا قراره برسه🤣

برا خودمو ندیدم چند وقته:(((😂😂😂😂😂

این یکیو حواست باشه نپره از داییت اینا بپرس دشمن اینا نداره خدمتش برسی😂

یکی بهم میگف اگه به دیگران بگی کائنات ازت میگیره اون قدرت و این چرت و پرتا..نمیدونم دلیلش این بوده یا نه

میپرسم حتما😂😂😂😂✌🏻

یکی بهم میگف اگه به دیگران بگی کائنات ازت میگیره اون قدرت و این چرت و پرتا..نمیدونم دلیلش این بوده ی ...

اره منم شنیدم

این قدرت رو هم ک اینجا گفتی

فک کنم پرید😕