2777
2789
عنوان

به نام خدا.من قاتل یه بچه ام😐

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 80 پست
یه بار پدرشوهرش روبه روش غذا زیاد خورد عصرش به مادرم گفت پدرشوهرم میگه مریضه اما یه بشقاب کامل با چن ...

شمارشو بده هر موقع از کسی حرصم گرفت با کمک اون برم آدم بکشم دلم خنک شه😂😂😂😂

قایقی خواهم ساخت...دور میشوم از اعتیاد به نینی سایت
وای خدایاااا نههههه😐😂😂😂😂😂دردم گرفت😂😂

یه بار برادرم بهش گفت خو یه صلواتی بفرست انقد چشمت شوره میگه پ کدومتون از چشمم مممممرررد  داداشم گفت نه توروخدا بیا بکشمونم🤣🤣

خسته از تمام دنیا💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نههه لوس کردم اومدم تو اتاق...صدا داییم میاد میگه چی شده مریم دپرسی...دخترداییم هر هر میگه هیچیش نیس ...

وااای😂😂دختر داییت چ ریلکس میگ ادم کشته😂

با داییت زندگی میکنی؟؟؟

طفلک بچهه ،بنظرت چیزیش شده؟؟؟

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
شمارشو بده هر موقع از کسی حرصم گرفت با کمک اون برم آدم بکشم دلم خنک شه😂😂😂😂

🤣🤣🤣ندارم اینو یادم رفت بگم یه بار بچش تازه به دنیا اومده بود اوند تو کوچه به مادرم میگفت بچم انننننقد جیش میکنههههه🤣فرداش بچه دیگه جیش نکرد تا چند روز کارش به بیمارستان رسید🤣

خسته از تمام دنیا💔
یه بار برادرم بهش گفت خو یه صلواتی بفرست انقد چشمت شوره میگه پ کدومتون از چشمم مممممرررد  داداش ...

همووون😂😂😂😂😂😂😂

وااای😂😂دختر داییت چ ریلکس میگ ادم کشته😂 با داییت زندگی میکنی؟؟؟ طفلک بچهه ،بنظرت چیزیش شده؟؟؟

آره بیتربیت بدترش میکنه😂😂😂😂😂

نمیدونممم لحظه آخر که داشت گریه میکرد..بیهوش اینا نشده بود:(امیدوارم با یه بخیه حل بشه

آره با داییم زندگی میکنم

🤣🤣🤣ندارم اینو یادم رفت بگم یه بار بچش تازه به دنیا اومده بود اوند تو کوچه به مادرم میگفت بچم اننن ...

به جیش بچه هم رحم نمیکنه خدایاااا😂😂😂😂لاقل من عذاب وجدان گرفتم الان😂😂😂

آره بیتربیت بدترش میکنه😂😂😂😂😂 نمیدونممم لحظه آخر که داشت گریه میکرد..بیهوش اینا نشده بود:(امیدو ...

موفق باشی عزیزم😂

چ قدرتی داری ولی

میتونی کلی ازش استفاده کنی😂😂

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
موفق باشی عزیزم😂 چ قدرتی داری ولی میتونی کلی ازش استفاده کنی😂😂

ممنووون😂♥️

قدرت تازه کشف شدسسس😎😂

قبلنا خواب آینده رو میدیدم..هرررر چی میخواس اتفاق بیفته رو از قبل میگفتم

این قدرته خوابید دیگه کلا خواب نمیبینم.این جایگزینشه احتمالا😐😂😂😂😂

به جیش بچه هم رحم نمیکنه خدایاااا😂😂😂😂لاقل من عذاب وجدان گرفتم الان😂😂😂

اصلا یه چیزی بود یه بارم به خودم گفت چقد بزرگ‌شدی مریض شدم🤣ولی من انقد لعنتش کردم🤣

خسته از تمام دنیا💔