2777
2789

من نیستم اما بی صبرانه ۳ساله منتظرم

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فردا موعدمه  یعنی میشه بعد از این همه انتظار این بار نی نی باشه تو دلم  جلو شوهرم ...

منم دقیقا مثه توام وقتی همسرم بچه هارو با حسرت نگاه میکنه و دلش میره بهشون از خودم خجالت میکشم اخه اون مشکلی نداره فکر کنم تنبلی دارم ..

ان شاا.. میشه عزیزم بهدحق ۳ ساله امام حسین🙏🤲🌹❤

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
منم دقیقا مثه توام وقتی همسرم بچه هارو با حسرت نگاه میکنه و دلش میره بهشون از خودم خجالت میکشم اخه ا ...

عزیزم تاپیکتو راجع ب عکس رنگی خوندم نگران نباش درد داره ولی قابل تحمل 

من ک پری هام دردناکه زیاد واسم وحشتناک نبود 

کسانی ک پریودشون درد نداره خیلی میگن درد داشت من لوله م بسته بود  و باز شد

شما عکستو گرفتی؟

منم دقیقا مثه توام وقتی همسرم بچه هارو با حسرت نگاه میکنه و دلش میره بهشون از خودم خجالت میکشم اخه ا ...

عزیزم تاپیکتو راجع ب عکس رنگی خوندم نگران نباش درد داره ولی قابل تحمل 

من ک پری هام دردناکه زیاد واسم وحشتناک نبود 

کسانی ک پریودشون درد نداره خیلی میگن درد داشت من لوله م بسته بود  و باز شد

شما عکستو گرفتی؟

عزیزم تاپیکتو راجع ب عکس رنگی خوندم نگران نباش درد داره ولی قابل تحمل  من ک پری هام دردناکه زی ...

ممنون خانومی..

من فردا دارم ساعت ۲ خیلی ام استرس دارم پریودی هام دردناک نیستن زیاد اما خب چه میشه کرد ادم چیزایی که تجربه نکرده رو یه غول میبینه چون هرکی یچی میگه😭😭.

ممنون خانومی.. من فردا دارم ساعت ۲ خیلی ام استرس دارم پریودی هام دردناک نیستن زیاد اما خب چه میشه ک ...

ببین عزیزم منم این روزا رو گذروندم

حتما هندزفری ببر و اهنگ مورد علاقتو گوش کن

از خونه دوتا مفنامیک اسید بخور 

اونجا خودشون بهت شیاف وی قرص هم میدناونجا ک رسیدی کیک و آبمیوه شیرین هم بخور 

دیگه با خیال راحت برو و خودتم شل بگیر 

ب این فکر کن ک هر چی شل تر بگیری خودتو  مایع بهتر میره تو لوله هات و همون ماه نی نی راحت ازش رد میشه 😍

واسه منم دعا کن  فردا یا پس فردا موعدمه

ببین عزیزم منم این روزا رو گذروندم حتما هندزفری ببر و اهنگ مورد علاقتو گوش کن از خونه دوتا مفنا ...

نمیدونم چی میشه یا حالم چیطوره..

فقط توکل میکنم به خودش و میگم میدونم که میبینیم😔

ان شاا.. خدا بهت یه تو دلی نازو سالم بده این ماه

نمیدونم چی میشه یا حالم چیطوره.. فقط توکل میکنم به خودش و میگم میدونم که میبینیم😔 ان شاا.. خدا به ...

ایشالا مطمئنم ک فردا بعد از عکس از خودت می خندی ک چقدر تو فکرش بودی

ایشالا بعدشم نی نی میاد تو دلت مطمئنم

چند ماه اقدامی عزیزم؟

بچه داری؟

چندسالته؟

اگه دوس داشتی جواب بده عزیزم 

ایشالا مطمئنم ک فردا بعد از عکس از خودت می خندی ک چقدر تو فکرش بودی ایشالا بعدشم نی نی میاد تو دلت ...

تقریبا ۳سال دکتر نرفتم فقط اقدام بودم..

یدونه بچه سال۹۲ ۶ ماهه به علت پارگی کیسه اب از دست دادم

۲۹ سالمه و هنوز صاحب فرزند نشدم

ایشالا مطمئنم ک فردا بعد از عکس از خودت می خندی ک چقدر تو فکرش بودی ایشالا بعدشم نی نی میاد تو دلت ...

ان شاا.. همیطور که تو میگی باشه🤲🙏🌹❤